Νιγηρία: 14 νεκροί από έκρηξη βυτιοφόρου
Τουλάχιστον 14 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους το πρωί της Παρασκευής στη Νιγηρία, όταν βυτιοφόρο που μετέφερε καύσιμα στο κέντρο της χώρας, εξερράγη.
Συγκεκριμένα, το βαρύ όχημα κατευθυνόταν στην πόλη Τεγκίνα για να παραδώσει βενζίνη, όταν ξαφνικά ανατράπηκε από την πορεία του και εξερράγη, σκοτώνοντας 14 ενήλικους και ένα βρέφος 6 μηνών, όπως αναφέρει το ΑΠΕ.
Από το ατύχημα, άλλοι οκτώ άνθρωποι υπέστησαν σοβαρά τραύματα και έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία, με τους δύο από αυτούς να νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, όπως αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας στο Reuters. Ο ίδιος σημειώνει πως οκτώ γειτονικά σπίτια τυλίχτηκαν στις φλόγες από την έκρηξη.
Τέτοια δυστυχήματα είναι ένα συχνό φαινόμενο στη Νιγηρία και συνήθως οφείλονται σε αμέλεια των οδηγών, στο ότι τα οχήματα είναι παλιά και κακοσυντηρημένα αλλά και στους δρόμους που βρίσκονται σε άσχημη κατάσταση,
Οι πυρηνικές δοκιμές της Βόρειας Κορέας μπορεί να ευθύνονται για εκατοντάδες σεισμούς
07:42
Καύσιμα: Οι προτάσεις της αντιπολίτευσης για αποκλιμάκωση των τιμών
07:32
Φορτηγό έπεσε σε φρεάτιο στην Ιερά Οδό στην περιοχή του Αιγάλεω - Τι ισχύει για την κυκλοφορία
07:27
Η διπλωματική ασπίδα της Ελλάδας απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις
07:18