Πόνος και δάκρυα με τις σορούς των ποδοσφαιριστών της Σαπεκοένσε (pics)
Τα δύο αεροσκάφη που μεταφέρουν τις σορούς των ποδοσφαιριστών της βραζιλιάνικης ομάδας ποδοσφαίρου Σαπεκοένσε προσγειώθηκαν νωρίτερα σήμερα στο αεροδρόμιο του Τσαπέκο, στη νότια Βραζιλία.
71 άνθρωποι σκοτώθηκαν--μεταξύ αυτών σχεδόν ολόκληρη η ποδοσφαιρική ομάδα της Βραζιλίας Σαπεκοένσε--όταν αεροσκάφος της εταιρείας LAMIA Bolivia που όπως όλα δείχνουν ξέμεινε από καύσιμα κατέπεσε και συνετρίβη τη νύχτα της Δευτέρας 28ης Νοεμβρίου σε ορεινή περιοχή στην κεντρική Κολομβία. Μόλις έξι άνθρωποι επέζησαν. Μεταξύ αυτών τρεις ποδοσφαιριστές.

(REUTERS/Paulo Whitaker)

(REUTERS/Paulo Whitaker)
Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες οι συγγενείς των θυμάτων μπροστά στο θέαμα των φέρετρων ξέσπασαν σε λυγμούς καθώς δεν μπορούν να πιστέψουν ότι χάθηκαν τόσο άδικα οι δικοί τους άνθρωποι.

(REUTERS/Paulo Whitaker)

(REUTERS/Paulo Whitaker)
Σημειώνεται ότι τα φέρετρα έχουν πάνω τους μία επιγραφή η οποία λέει "πρωταθλητές για πάντα"

(REUTERS/Jaime Saldarriaga)
SPONSORED
Ο Παναγιώτης Ρέτσος στο Allwyn Game Time: Το νέο ξεκίνημα της Εθνικής και οι πιο δύσκολοι αντίπαλοί
19:01
Κυνήγι θησαυρού στη Φινλανδία με έπαθλο χρυσό αξίας 23.000 ευρώ
18:56
Το ΣτΕ αποφασίζει για τα Airbnb στην Πλάκα
18:45
Ζελένσκι: Οι επιθέσεις εντός Ρωσίας θα βελτιώσουν τη διαπραγματευτική θέση της Ουκρανίας
18:40