Αναρρώνει στο νοσοκομείο ο Μπαζ Όλντριν
Φωτογραφίες του να αναρρώνει σε νοσοκομείο της Νέας Ζηλανδίας, αφού διακομίσθηκε εκεί από τον Νότιο Πόλο επειδή αισθάνθηκε αδιαθεσία, δημοσιοποίησε το Σάββατο ο Αμερικανός πρώην αστροναύτης Μπαζ Όλντριν, ο δεύτερος άνθρωπος που περπάτησε στη Σεληνη.
Ο 86χρονος Όλντριν, ο οποίος επισκεπτόταν τον Πόλο με ένα γκρουπ τουριστών, μεταφέρθηκε αεροπορικώς στο Κράιστσερτς της Νέας Ζηλανδίας νωρίς το πρωί της Παρασκευής, όταν η κατάστασή του επιδεινώθηκε.
Σύμφωνα με τον επίσημο ιστότοπό του εμφάνισε υγρό στους πνεύμονες, αλλά ανταποκρίνεται στα αντιβιοτικά και η κατάστασή του είναι σταθερή.
Η διάθεση του Όλντριν φάνηκε να είναι καλή σήμερα αφού δέχθηκε την επίσκεψη της υποδιευθύντριας της NASA Ντάβα Νιούμαν στο νοσοκομείο του Κράιστσερτς.
«Είχα σήμερα το πρωί μια επίσκεψη έκπληξη. Η παλιά μου φίλη», έγραψε στο Twitter.
Στις φωτογραφίες ο Όλντριν εμφανίζεται να κάνει σήμα με υψωμένους τους αντίχειρες και να κάθεται μπροστά από έναν δίσκο με φαγητό και χυμό.
SPONSORED
Χιλιάδες διαδηλωτές κατέκλυσαν το Λονδίνο: Ταυτόχρονες πορείες εθνικιστών και φιλοπαλαιστινίων
16:47
Η Ελβετία ανοίγει απόρρητα αρχεία του «Άγγελου του Θανάτου» Μένγκελε στο Άουσβιτς
16:46
Παπαστεργίου στο συνέδριο ΝΔ: «Η Ελλάδα από το 2019 μέχρι σήμερα έχει αλλάξει ουσιαστικά»
16:37
Ισραήλ: Νέα πλήγματα στον νότιο Λίβανο παρά τη συμφωνία για παράταση της εκεχειρίας
16:25