Εξιτήριο πήρε ο Στίβεν Χόκινγκ

Εξιτήριο πήρε ο Στίβεν Χόκιγνκ, έπειτα από την παραμονή του στο νοσοκομείο Τζεμέλι της Ρώμης, όπου εισήχθη την Παρασκευήμε αδιαθεσία.
Ο Βρετανός θεωρητικός φυσικός και κοσμολόγος αντιμετώπισε κρίση του αναπνευστικού, χωρίς ωστόσο η κατάστασή του να εμπνέει ανησυχία και σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, επιστρέφει τώρα στην Βρετανία.
Ο εκπρόσωπός του ανέφερε πως ο Βρετανός αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα και για προληπτικούς λόγους νοσηλεύτηκε σε ειδική μονάδα για νευρολογικές παθήσεις.
Ο Χόκινγκ βρέθηκε στην Ιταλία για ένα συνέδριο που οργανώνει η Παπική Ακαδημία Επιστημών και τη Δευτέρα συναντήθηκε με τον πάπα Φραγκίσκο.
Ο 74χρονος επιστήμονας που πάσχει από πλάγια μυατροφική σκλήρυνση, μιλά με τη βοήθεια ηλεκτρονικού υπολογιστή και ταξιδεύει συνοδευόμενος πάντα από τέσσερις βοηθούς, μεταξύ των οποίων και δύο νοσοκόμες.

Ειδικό Εποχικό Βοήθημα 2025: Ξεκινά η υποβολή των αιτήσεων στα ΚΕΠ - Ποια η προθεσμία υποβολής
04:00-(1).jpg?t=dYdqCnxcgD4QbfU4HZpRTQ)
Νέες προσλήψεις στο Πυροσβεστικό Σώμα - Αναλυτικά οι ειδικότητες
03:00
Σύνταξη χωρίς ένσημα: Τι πρέπει να προσέξετε πριν κάνετε αίτηση
02:00
Μέσω τράπεζας η πληρωμή ενοικίου - Η «παγίδα» με τις ημερομηνίες καταβολής
01:00.jpg?t=BZQLAZHEfz40dU0mDWktrg)