Ισπανία: Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τις πλημμύρες
Δύο άνθρωποι έχασαν χθες τη ζωή τους από τις πλημμύρες που προκάλεσαν οι καταρρακτώδεις βροχές στην Κόστα ντελ Σολ της νότιας Ισπανίας.
Μία νεαρή Ρουμάνα βρέθηκε πνιγμένη μέσα στο υπόγειο σπιτιού στην περιοχή της Μάλαγα. Κοντά στο Γιβραλτάρ, στην περιοχή Λα Λίνεα ντε λα Κονσεπσιόν, ένας υπάλληλος εταιρείας ηλεκτροδότησης βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, το οποίο είχε καλυφθεί από νερό.



Σήμερα αναμένονται λιγότερο σφοδρές βροχοπτώσεις στην περιοχή όπου οι υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών δέχτηκαν περισσότερες από 1.000 κλήσεις μέσα σε μία ημέρα.
Για προληπτικούς λόγους, τα σχολεία παρέμειναν κλειστά σε πέντε κοινότητες.
Στη Μάλαγα, περισσότεροι από 20 άνθρωποι κατέφυγαν στη σκεπή του σπιτιού τους ή στην οροφή του αυτοκινήτου τους μέχρι να απομακρυνθούν χθες Κυριακή με ελικόπτερα της αστυνομίας.


Διακόπηκαν προσωρινά τα δρομολόγια του μετρό όταν πλημμύρησε ένας σταθμός.
O Θανάσης Πρωτοψάλτης στο Allwyn Game Time: «Το Κύπελλο ήταν μόνο η αρχή για τον Παναθηναϊκό»
16:24
Ελληνικών συμφερόντων το πρώτο πλοίο που πέρασε τα Στενά του Ορμούζ μετά την εκεχειρία
16:23
Διεθνές Συμπόσιο για την Ελληνική γλώσσα σε περιόδους κρίσης στη Μασαχουσέτη
16:10
Στρατηγική συμφωνία THEON - RHEINMETALL για την ανάπτυξη και προμήθεια του συστήματος PHYLAX
15:59