ΚΟΣΜΟΣ

Αυτή η γυναίκα είναι υπερήφανη για το «αξιοθρήνητο» δαχτυλίδι αρραβώνων της (pics)

Αυτή η γυναίκα είναι υπερήφανη για το «αξιοθρήνητο» δαχτυλίδι αρραβώνων της (pics)
Instagram/@arielunderthesea2013

Την καλύτερη απάντηση σε μια πωλήτρια κοσμηματοπωλείου που επέκρινε το δαχτυλίδι αρραβώνων της έστειλε η Ariel Desiree McRae, μια κυρία από το Τέννεση, μέσω Facebook.

Η γλυκιά Ariel περιέγραψε μέσω της σελίδας της την δύσκολη οικονομική κατάσταση της ίδιας, όσο και του αρραβωνιαστικού της Quinn, που δεν τους επέτρεπε μεγάλα έξοδα.

Η ίδια δεν ήθελε δαχτυλίδι, εκείνος όμως επέμενε και επισκέφτηκαν το κοσμηματοπωλείο. Η Ariel διάλεξε κάτι στα οικονομικά της μέτρα και ήταν απόλυτα ικανοποιημένη με την επιλογή της, όταν εμφανίστηκε η αγενής υπάλληλος.

Καθώς το ζευγάρι θαύμαζε την επιλογή του η κυρία θεώρησε πρέπον να κατακρίνει «τους άντρες που αγοράζουν αυτά τα δαχτυλίδια για αρραβώνες» και συνέχισε μάλιστα χαρακτηρίζοντας τους «αξιοθρήνητους».

Το σοκ και η απογοήτευση για τον Quinn ήταν τεράστια, αλλά η αγαπημένη του του ξεκαθάρισε ότι αυτό που μετράει δεν είναι η τιμή του δαχτυλιδιού, αλλά η υπόσχεση που το συνοδεύει.

«Ένιωθε αποτυχημένος, με ρωτούσε ξανά και ξανά ‘Είσαι σίγουρη πως θα είσαι ευτυχισμένη με αυτό; Είσαι σίγουρη ότι είναι εντάξει;’ Ήταν τόσο θλιμμένος με την ιδέα ότι δεν ήμουν αρκετά ευτυχισμένη ή ότι δεν ήθελα να τον παντρευτώ επειδή το δαχτυλίδι μου δεν στοίχιζε αρκετά ή δεν ήταν αρκετά λαμπερό».

Αλλά τίποτα απ΄αυτά δεν μετρούσε για την Ariel. «Θα τον παντρευόμουν ακόμη και αν ήταν ένα δαχτυλίδι- παιχνίδι των 25 σεντ».

https://www.instagram.com/p/p

«Ποτέ δεν ήμουν τόσο ευτυχισμένη στην ζωή μου και δεν μπορούσα να φανταστώ να περάσω την ζωή μου με κανέναν άλλον». «Εδώ είμαι, με ένα δαχτυλίδι 130 δολαρίων, με τον έρωτα της ζωής μου δίπλα μου και πιο ευτυχισμένη απ΄ότι μπορούσα ποτέ να φανταστώ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ