ΚΟΣΜΟΣ

Ανακάλυψε ότι η γυναίκα του παντρεύτηκε τον εραστή της μέσω... Facebook

Ανακάλυψε ότι η γυναίκα του παντρεύτηκε τον εραστή της μέσω... Facebook
REUTERS/DADO RUVIC

Σοκ υπέστη ένας κάτοικος της Ουαλίας όταν ανακάλυψε μέσω Facebook, ότι η σύζυγός του είχε πρόσφατα παντρευτεί στα κρυφά τον εραστή της. Ο άτυχος άνδρας το ανακάλυψε από τις φωτογραφίες της γαμήλιας τελετής που είχε αναρτήσει η δίγαμη γυναίκα στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Παρότι η 35χρονη Λίζα 'Εβεραντ προσπάθησε να εξηγήσει στον σύζυγό της ότι δεν φορούσε νυφικό, αλλά ήταν παράνυμφος στο γάμο μιας φίλης της, ο 38χρονος 'Ελιοτ 'Εβεραντ, πήγε να το εξακριβώσει στο δημαρχείο.

Παντρεμένη εδώ και τέσσερα χρόνια με τον 'Ελιοτ και ήδη δύο φορές χωρισμένη, η Λίζα "του" είχε πράγματι παντρευτεί μυστικά - και παράνομα - με τον εραστή της τον Ιούλιο.
Ο πληγωμένος σύζυγος κατέθεσε μήνυση. "Του ήρθε ο ουρανός σφοντύλι", είπε ο δικηγόρος του 'Ελιοτ.

Ο δικαστής στο δικαστήριο του Κάρντιφ, στη νοτιοδυτική Βρετανία, κατήγγειλε τον "εγωισμό" και την "απιστία" της Λίζας και την καταδίκασε σε 150 ώρες κοινωνικής εργασίας.

Μητέρα τεσσάρων παιδιών, δύο από προηγούμενο γάμο και δύο με τον 'Ελιοτ, η Λίζα υποχρεώθηκε να αφήσει την άνετη συζυγική κατοικία Νο 1 στο Τσέπστοου για να εγκατασταθεί με τον σύζυγο Νο 2 σε διαμέρισμα εργατικής πολυκατοικίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ