Καταβόθρα σε δρόμο του Τέξας «κατάπιε» γυναίκα αστυνομικό
Μια αστυνομικός σκοτώθηκε και άλλοι δυο συνάδελφοί της τραυματίστηκαν όταν το όχημά τους έπεσε σε μια καταβόθρα γεμάτη νερό στο Σαν Αντόνιο του Τέξας.
Ο λόγος για την 69χρονη σερίφη Dora Linda Nishihara η οποία βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και έχασε τη ζωή της όταν το όχημά της μαζί με ένα ακόμη αυτοκίνητο βούτηξε μέσα στη καταβόθρα.
Αυτή εμφανίστηκε ύστερα από δυνατή βροχή, ενώ όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες εκτείνεται σε όλο το πλάτος του δρόμου.

(Πηγή: SAN ANTONIO FIRE DEPARTMENT)
«Είμαστε στην πολύ δυσάρεστη θέση να επιβεβαιώσουμε τον θάνατο της σερίφη Dora Linda Nishihara, ύστερα από πτώση σε μια καταβόθρα», σημείωσε το Γραφείο του σερίφη της κομητείας.
«Οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας είναι με τους φίλους και την οικογένειά της», πρόσθεσε το γραφείο του σερίφη.
Τροχαίο στο Δερβένι Θεσσαλονίκης: Σε σοβαρή κατάσταση οδηγός μηχανής
19:09
Τραμπ για τον δράστη της ένοπλης επίθεσης: Είχε γράψει ένα «πολύ αντιχριστιανικό» μανιφέστο
18:57
Ισραήλ: Koινή εκλογική κάθοδο αποφάσισαν o Ναφτάλι Μπένετ και ο Γιαΐρ Λαπίντ
18:45
Τραμπ: «Ο πόλεμος στο Ιράν θα τελειώσει πολύ σύντομα - Μπορούμε να τα πούμε από το τηλέφωνο»
18:34