Καταβόθρα σε δρόμο του Τέξας «κατάπιε» γυναίκα αστυνομικό
Μια αστυνομικός σκοτώθηκε και άλλοι δυο συνάδελφοί της τραυματίστηκαν όταν το όχημά τους έπεσε σε μια καταβόθρα γεμάτη νερό στο Σαν Αντόνιο του Τέξας.
Ο λόγος για την 69χρονη σερίφη Dora Linda Nishihara η οποία βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και έχασε τη ζωή της όταν το όχημά της μαζί με ένα ακόμη αυτοκίνητο βούτηξε μέσα στη καταβόθρα.
Αυτή εμφανίστηκε ύστερα από δυνατή βροχή, ενώ όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες εκτείνεται σε όλο το πλάτος του δρόμου.

(Πηγή: SAN ANTONIO FIRE DEPARTMENT)
«Είμαστε στην πολύ δυσάρεστη θέση να επιβεβαιώσουμε τον θάνατο της σερίφη Dora Linda Nishihara, ύστερα από πτώση σε μια καταβόθρα», σημείωσε το Γραφείο του σερίφη της κομητείας.
«Οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας είναι με τους φίλους και την οικογένειά της», πρόσθεσε το γραφείο του σερίφη.
Η Νορβηγία δίνει 400 εκ. δολάρια στην Ουκρανία για τον ενεργειακό της τομέα
16:18
Βενεζουέλα: Πώς τα ρωσικά συστήματα αεράμυνας... παρέδωσαν τον Μαδούρο στον Τραμπ
16:15
Πάτρα: Λήξη συναγερμού για τη γυναίκα που απειλούσε να πέσει από ταράτσα (pics&vid)
16:13
Θεσσαλονίκη: Κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα για τον τραυματισμό 45χρονης σε εμπορικό κέντρο
16:12