ΚΟΣΜΟΣ

Σβάστικες και καυτερό τσίλι στα γεννητικά όργανα σε τελετές μύησης αδελφότητας

Σβάστικες και καυτερό τσίλι στα γεννητικά όργανα σε τελετές μύησης αδελφότητας
Twitter

Σε εξευτελιστικές δοκιμασίες εξαναγκάζονται να συμμετέχουν οι πρωτοετείς φοιτητές που θέλουν να γίνουν μέλη της αδελφότητας «Σίγμα Φι» του Πανεπιστημίου Hofstra της Νέας Υόρκης.

Για τις διαδικασίες που θέτουν σε κίνδυνο ακόμα και τη σωματική ακεραιότητα των φοιτητών μίλησε ένας πρώην φοιτητής στην εφημερίδα "Hofstra Chronicle".

Ο λόγος για τον Syed Ali John Mehdi ο οποίος εγκατέλειψε τις σπουδές του στο συγκεκριμένο πανεπιστήμιο, εξοργισμένος από την αδιαφορία των υπευθύνων για όσα διαδραματίζονται πίσω από κλειστές πόρτες της αδελφότητας.

Στην κατοχή της εφημερίδας υπάρχουν φωτογραφίες και βίντεο από το υπόγειο διαμέρισμα το οποίο είναι διακοσμημένο με σβάστικες όπου γίνονται οι τελετές.

Ο νεαρός φοιτητής κατήγγειλε ότι κατά τη διάρκεια των φθινοπωρινών εξαμήνων του 2014 και του 2015, τόσο ο ίδιος όσο και άλλοι πρωτοετείς και δευτεροετείς φοιτητές υποβλήθηκαν σε «καψόνια» από τους επικεφαλής της αδελφότητας.

Στις φωτογραφίες εμφανίζονται νεαροί φοιτητές να βρίσκονται γονατισμένοι με δεμένα μάτια σε ένα σκοτεινό υπόγειο, χωρίς μπλούζα, ενώ στο πίσω μέρος διακρίνεται μια σβάστικα στον τοίχο.

Υπήρξαν στιγμές που μεγαλύτερα μέλη της αδελφότητας έριχναν καυτή σάλτσα τσίλι στα γεννητικά όργανα των υποψήφιων μελών, για να προκαλέσουν μεγαλύτερο πόνο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ