ΚΟΣΜΟΣ

Πωλείται πέτρα σε δερμάτινη θήκη ως το τέλειο δώρο Χριστουγέννων (pics)

Πωλείται πέτρα σε δερμάτινη θήκη ως το τέλειο δώρο Χριστουγέννων (pics)
Made Solid

Αν έχετε πρόβλημα να βρείτε δώρο Χριστουγέννων για κάποιον που τα έχει όλα, μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων σας λύνει τα χέρια.

Στην προσιτή τιμή των 114 δολαρίων μπορείτε να αγοράσετε μια πολυτελή... πέτρα μέσα σε δερμάτινη θήκη. Κανονική πέτρα, καλά διαβάσατε.

«Ένα στοπ για τα χαρτιά; Ένα θέμα συζήτησης; Ένα έργο τέχνης; Είναι στο χέρι σας», αναφέρει η περιγραφή του χειροποίητου δώρου.

«Αυτή η λεία πέτρα από το Λος Άντζελες – τυλιγμένη σε πλούσιο αμερικάνικο δέρμα – είναι σίγουρο ότι θα τραβάει την προσοχή, όπου και να βρίσκεται», γράφει ακόμη η περιγραφή και συνεχίζει:

petra3

«Μια παραδοσιακή διαδικασία σκλήρυνσης δίνει στο δέρμα μια πανέμορφη ombre όψη. Όπως όλα τα κομμάτια μας, αυτό το δερμάτινο είναι κομμένο, σχηματισμένο και ραμμένο στο χέρι από το εργαστήριο του καλλιτέχνη Peter Maxwell».

«Με την χρήση εργαλείων για δέρμα και παραδοσιακών τεχνικών ραψίματος, ο Maxwell επιχειρεί να δημιουργήσει πανέμορφα σχέδια που ενσωματώνουν την απλότητα και την χρηστικότητα και αναπτύσσουν πλούσιο χαρακτήρα ανά τα χρόνια».

petra2

Όπως είναι φυσικό το δώρο των καταστημάτων έχει αφήσει άφωνους αρκετούς καταναλωτές.

Όμως η εταιρία που το σχεδιάζει μιλώντας στο BuzzFeed News τόνισε πως είναι «ένα από τα πιο δημοφιλή μας αντικείμενα» και επέμενε πως «δεν είναι αστείο».

petra1

Η εταιρία περιγράφει το προϊόν ως «πολύ στιλάτο, αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς που χρησιμοποιείται για τα πάντα από πρες παπιέ μέχρι στοπ για την πόρτα».

Να σημειωθεί πως το προίόν έχει ξεπουλήσει στην ιστοσελίδα της εταιρίας κατασκευής.

petra
nordstrom

πηγή φωτογραφιών: Made Solid

ΔΗΜΟΦΙΛΗ