Ισχυρός σεισμός στη Β. Καλιφόρνια
Ισχυρός σεισμός 6,5 Ρίχτερ σημειώθηκε βόρεια στις ακτές της Καλιφόρνια, σύμφωνα με το αμερικανικό γεωλογικό ινστιτούτο (USGS).
Το επίκεντρο του σεισμού βρίσκεται στον Ειρηνικό Ωκεανό, σε απόσταση περίπου 165 χιλιόμετρων δυτικά του Φερντέιλ της Καλιφόρνιας, ενώ το βάθος του υπολογίζεται στα 10 χιλιότερα. Αρχικά ο σεισμός είχε υπολογιστεί στα 6,9 και λίγο αργότερα στα 6,8R, ωστόσο ήταν οι πρώτες εκτιμήσεις.
Χρήστες του Twitter αναφέρουν μάλιστα ότι η δόνηση έγινε αισθητή μέχρι το Σαν Φρανσίσκο και ότι η διάρκεια του ήταν περίπου 20 δευτερόλεπτα αλλά αρκετά έντονη.
Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία των ΗΠΑ, δεν υπάρχει κίνδυνος για τσουνάμι καθώς το επίκεντρο ήταν μακρυά από τις ακτές της Καλιφόρνια. Να σημειωθεί ότι για την ώρα δεν έχει σημειωθεί κάποια ζημιά ή τραυματισμός πολίτη.
«Brooklyn Nine-Nine» και καλές ταινίες φεύγουν από το ελληνικό Netflix τον Απρίλιο
08:06
Χτύπημα με drone σε δεξαμενόπλοιο γεμάτο πετρέλαιο στην Τουρκία - Νέοι βομβαρδισμοί σε Τεχεράνη και Ισραήλ - Επιθέσεις και στα ΗΑΕ
08:00
Τουρκικό δεξαμενόπλοιο δέχθηκε επίθεση με drone στη Μαύρη Θάλασσα
07:58
Πεύκη: Σήμερα η εξουδετέρωση της οβίδας του Β Παγκοσμίου Πολέμου - Ήταν ενεργή
07:52