Άφησε το παιδί της να πεθάνει από ασιτία για να πάει ταξίδι με τον εραστή της
Ένα αγοράκι 23 μηνών πέθανε από ασιτία όταν η μητέρα του το άφησε εννέα ημέρες στο σπίτι με την αδερφή του για να φύγει ταξίδι με τον εραστή της.
Μαζί με τον άτυχο Ντάνιελ, ήταν και η 3 ετών αδερφούλα του Άννα, η οποία στάθηκε πιο τυχερή αφού οι αστυνομικοί που μπήκαν στο διαμέρισμα την βρήκαν ζωντανή αν και σε πολύ άσχημη κατάσταση.
Μητέρα των παιδιών είναι η 20χρονη Όλγα Ποντσάπκο η οποία όταν ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς ρώτησαν για τις πράξεις της, απάντησε ότι «δεν ήξερα ότι τα μικρά παιδιά μπορούν να πεθάνουν».

(Πηγή: MYKOLA KULEBA)
Οι λεπτομέρειες της υπόθεσης δόθηκαν στο λογαριασμό Facebook της Mykola Kuleba η οποία είναι Πρόεδρος για τα δικαιώματα του παιδιού.
Το κορίτσι πλέον νοσηλεύεται σε νοσοκομείο με τους γιατρούς να εκτιμούν ότι θα καταφέρει να ξεπεράσει την περιπέτειά της.
Η 20χρονη έχει συλληφθεί και πλέον αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης έως 8 έτη για παραμέληση ανηλίκων.
SPONSORED
Πιλοτικό πρόγραμμα «κλιματικής θωράκισης» στο Νοσοκομείο Νίκαιας από το ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος
23:45
Ιππότης ο Ίντρις Έλμπα από τον βασιλιά Κάρολο
23:36
Κούβα: Aναστέλλονται oι πληρωμές με κάρτες Visa και Mastercard λόγω των αμερικανικών κυρώσεων
23:27
Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος: Χαίρει άκρας υγείας μετά το λιποθυμικό επεισόδιο - Επέστρεψε στην Αμερική
23:21