ΚΟΣΜΟΣ

Νέες αλλαγές στο Pokémon Go

Νέες αλλαγές στο Pokémon Go
Niantic

Νέα πόκεμον θα προστεθούν την επόμενη Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου, στο παιχνίδι εκατομμυρίων χρηστών, Pokémon Go που σε κάποιες περιπτώσεις έχει γίνει εμμονή.

«Περισσότερα Pokémon έρχονται στο #PokemonGO», ανέφερει σε tweet της η εταιρία παραγωγής του παιχνιδιού, που έβγαλε στους δρόμους μικρούς και μεγάλους. «Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες λεπτομέρειες στις 12/12 εκπαιδευτές».

Η Niantic παράλληλα ανακοίνωσε και τη συνεργασία της με δύο αμερικανικούς συνεταιρισμούς. Η εφαρμογή θα προσθέσει 10.500 PokéStops, τα σημεία που οι εκπαιδευτές μπορούν να τροφοδοτηθούν με pokéballs και φίλτρα, αλλά και γυμναστήρια.

«Ως μέρος αυτής της συνεργασίας οι Sprint, Boost Mobile και Sprint at Radioshack θα εξελιχθούν σε PokéStops και γυμναστήρια», δίνοντας στους χρήστες περισσότερα μέρη να εφοδιαστούν με τα αναγκαία όπλα για το «κυνήγι» και να παλέψουν με τους φίλους τους, ανέφερε η εταιρία σε post της την Τετάρτη.

«Στα σημεία θα περιλαμβάνονται και μέρη για φόρτιση των κινητών για να αυξήσετε την διάρκεια των παιχνιδιών σας».

Μεγάλη αμερικάνικη αλυσίδα χώρων εστίασης είχε διαρρεύσει νωρίτερα φέτος πως μαγαζιά της θα γίνουν PokéStops και οι φήμες ήρθαν να επιβεβαιωθούν από την ίδια την εταιρία παραγωγής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ