ΚΟΣΜΟΣ

Εστιατόριο στο Τόκιο πληρώνει αδρά όποιον φάει αυτό το τεράστιο πιάτο με ράμεν

Εστιατόριο στο Τόκιο πληρώνει αδρά όποιον φάει αυτό το τεράστιο πιάτο με ράμεν
MyNavi

Αν αγαπάτε το ράμεν, θέλετε να φάτε μια τεράστια ποσότητα και μάλιστα να πληρωθείτε γι΄ αυτό, τότε πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε μια επίσκεψη στο εστιατόριο Umakara Ramen Hyouri, στο Τόκιο της Ιαπωνίας.

Για όσους δεν ξέρουν, το ράμεν είναι ένα παραδοσιακό γιαπωνέζικο πιάτο που αποτελείται από νούντλς και μια σούπα με βάση κρέας ή ψάρι. Το εστιατόριο στο Τόκιο προσφέρει την ευκαιρία σε κάποιον να κερδίσει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό εάν φάει ένα γιγαντοτεράστιο πιάτο με ράμεν.

Μόνο εννέα άτομα έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να ανταποκριθούν στο δύσκολο έργο, αλλά ο μύθος λέει πως δεν ξαναπλησίασαν φαγητό για την επόμενη εβδομάδα. Όσο για το ράμεν, είναι απίθανο να ξαναμιλήσουν γι΄ αυτό για πολύ-πολύ καιρό.

Ο αριθμός εννέα είναι κάπως αποτρεπτικός, όμως αν καταφέρετε να φάτε το τεράστιο πιάτο μέσα σε 20 λεπτά τότε θα πάρετε 438 δολάρια. Το εστιατόριο θα σας πληρώσει και αν καταφέρετε να φάτε το φαγητό σας σε 30 λεπτά, μόνο 236 δολάρια όμως.

ramen

Ο κάθε «διαγωνιζόμενος» πρέπει να πληρώσει 26 δολάρια για να αγοράσει το πιάτο και υπάρχει και μυστική πτυχή στην συμφωνία. Αν το στομάχι του δεν αντέξει τόσο τεράστια ποσότητα φαγητού και κάνει εμετό, πρέπει να πληρώσει αποζημίωση 88 δολάρια.

Για να καταλάβετε για πόσο μεγάλη ποσότητα φαγητού μιλάμε ακούστε τι περιέχει το πιάτο. Τέσσερις μερίδες νουντλς, σχεδόν τέσσερα κιλά φασολάκια, 680 γραμμάρια ζωμού, ένα ολόκληρο τηγανισμένο κοτόπουλο και λίγο καυτό τσίλι. Και αν αυτό δεν ακούγεται τρομακτικό, οι φωτογραφίες που έδωσε στο φως το MyNavi θα σας δώσουν να καταλάβετε.

ramen1

πηγή φωτογραφιών: MyNavi

ΔΗΜΟΦΙΛΗ