ΚΟΣΜΟΣ

Πυροσβέστης έσωσε τη ζωή σκύλου με «φιλί της ζωής» (vid)

Πυροσβέστης έσωσε τη ζωή σκύλου με «φιλί της ζωής» (vid)
YOUTUBE

Τιμές τοπικού και όχι μόνο, ήρωα απολαμβάνει ένας Ρουμάνος πυροσβέστης, ο οποίος έσωσε αρχικά από πυρκαγιά και εν συνεχεία από το θάνατο, ένα σκυλάκι, δίνοντάς του το φιλί της ζωής.

Αφού έβγαλε από ένα φλεγόμενο διαμέρισμα έναν 50χρονο άνδρα, ο Μουγκουρέλ Κοστάς, ένας νεαρός πυροσβέστης από το Πιτέστι, έσπευσε να βοηθήσει και έναν σκύλο που είχε χάσει τις αισθήσεις του από τις αναθυμιάσεις.

Όπως γράφει το ΑΠΕ, ο γενναίος πυροσβέστης προχώρησε σε ανάνηψη στόμα με στόμα, όπως επίσης και σε καρδιακές μαλάξεις, βοηθώντας το ζώο να ανακτήσει τις αισθήσεις του.

Ένα βίντεο που καταγράφει την επιχείρηση διάσωσης έχει ήδη συγκεντρώσει 1,1 θεάσεις στο διαδίκτυο, την ώρα που το ρουμανικά Μέσα μαζικής ενημέρωσης αποτίουν φόρο τιμής στον «ήρωα του Πιτέστι».

«Εάν ο πυροσβέστης δεν είχε επέμβει, το σκυλί δεν θα είχε καμία τύχη να επιζήσει», δήλωσε η κτηνίατρος Λιλιάνα Στανίλα στο πρακτορείο ειδήσεων Mediafax.

«Έχω λάβει μηνύματα από σχεδόν παντού, από το Ντουμπάι, την Ισπανία, τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ιταλία και την Αγγλία», δήλωσε ο πυροσβέστης και συμπλήρωσε ότι θα ήθελε να υιοθετήσει τον σκύλο, εφόσον ο ιδιοκτήτης του συμφωνεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ