Ο ISIS κατέλαβε το κάστρο της Παλμύρας
Μαχητές του Ισλαμικού Κράτους έχουν καταλάβει το κάστρο της Παλμύρας που δεσπόζει της αρχαίας πόλης στην ανατολική Συρία, μετέδωσε ένα πρακτορείο ειδήσεων το οποίο συνδέεται με τους ισλαμιστές.
Οι σφοδρές ρωσικές αεροπορικές επιδρομές απώθησαν τους μαχητές από το εσωτερικό της πόλης ώρες μετά την κατάληψή της το Σάββατο με μια αιφνιδιαστική επίθεση από διάφορες πλευρές, σύμφωνα με μια μη κυβερνητική οργάνωση που καταγράφει τις εξελίξεις στον πόλεμο και αντάρτες που γνωρίζουν την κατάσταση.

ΠΗΓΗ: REUTERS
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανέφερε επίσης πως ρωσικά πολεμικά αεροσκάφη εξαπέλυσαν 64 αεροπορικά πλήγματα στο πλαίσιο μιας επιχείρησης για την εκδίωξη του Ισλαμικού Κράτους από στρατηγικές περιοχές γύρω από την πόλη, σκοτώνοντας τουλάχιστον 300 μαχητές.
«Βρυχηθμός του Λιονταριού»: ΗΠΑ και Ισραήλ σφυροκοπούν το Ιράν – Οργισμένη απάντηση με πυραύλους από την Τεχεράνη
16:19
Τρία χρόνια από τα Τέμπη: 40.000 άνθρωποι στο Σύνταγμα, μικροεπεισόδια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο (pics&vids)
16:10
Ισραήλ: Νεκρός ο υπουργός Άμυνας του Ιράν - Αγνοείται η τύχη του Χαμενεΐ
16:08
Ανοιξαν οι σταθμοί Μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» - Κλειστή η Βασιλίσσης Αμαλίας
16:02