Τραμπ: Καμία βοήθεια από Ρωσία και Πούτιν για την εκλογή μου
Κατηγορηματικός ήταν ο Ντόναλντ Τραμπ σε ό,τι αφορά τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που θέλουν τη Ρωσία να έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εκλογή του ως νέου προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών.
Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στην εφημερίδα Washington Post «αυτή η άποψη αποτελεί δικαιολογία. Ακόμα μία από τις πολλές που έχουν ακουστεί».
Ουσιαστικά, ο Τραμπ απορρίπτει τις φήμες και τις υποψίες της CIA, που θέλουν τον Βλαντιμίρ Πούτιν να βοήθησε παρασκηνιακά ώστε να κερδίσει τις προεδρικές εκλογές και να γίνει ο διάδοχος του Μπαράκ Ομπάμα, προκειμένου η Ρωσία να βρει στο πρόσωπό του ένα πιο φιλικό πρόεδρό από ότι θα έβρισκε σε περίπτωση που νικήτρια ήταν η Χίλαρι Κλίντον.
Την ίδια άποψη εξέφρασαν το Σάββατο κι άλλα στελέχη του Ρεπουμπλικανικού κόμματος που επίσης απέρριψαν τα σενάρια της CIA.
Τι πρέπει να περιλαμβάνει το νέο κιτ πρώτων βοηθειών αυτοκινήτου
01:00
Έκτακτη οικονομική ενίσχυση 150 ευρώ ανά παιδί: Πότε θα καταβληθεί στους δικαιούχους
00:30
ΕΕ σε Τραμπ: «Κυριαρχικό δικαίωμα» ο ψηφιακός φόρος – Προειδοποιεί για άμεση αντίδραση
23:59
Σε απάντηση της επίθεσης κατά εμπορικού πλοίου τα πλήγματα των ΗΠΑ στο Ιράν
23:52