Τουρκία: Δεκάδες συλλήψεις ακόμα και δημάρχων
Συνολικά 235 άτομα έχουν τεθεί υπό κράτηση στην Τουρκία μετά τη διπλή βομβιστική επίθεση του Σαββάτου στην Κωνσταντινούπολη, που άφησε πίσω της τουλάχιστον 44 νεκρούς.
Όπως μεταδίδει το κρατικό πρακτορείο Anadolu, οι αντιτρομοκρατικές επιχειρήσεις έλαβαν χώρα σε έντεκα επαρχίες.
Τα 235 συλληφθέντα άτομα θεωρούνται ύποπτοι για υποθέσεις τρομοκρατίας και για τη διακίνηση προπαγάνδας υπέρ τρομοκρατικής οργάνωσης.
Σύμφωνα με την φιλοκυβερνητική εφημερίδα Sabah, ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκονται δήμαρχοι, διάφοροι αξιωματούχοι της τοπικής αυτοδιοίκησης και μέλη του φιλοκουρδικού Κόμματος Δημοκρατίας των Λαών, που είναι η δεύτερη μεγαλύτερη δύναμη της αντιπολίτευσης στη Βουλή.
Υπενθυμίζεται πως την ευθύνη για το χτύπημα του Σαββάτου ανέλαβε η κουρδική οργάνωση «Τα Γεράκια για την Απελευθέρωση του Κουρδιστάν», η πιο ακραία πτέρυγα του κουρδικού PKK.
Η νέα γενιά business leaders ξεκινά από το UNIC Athens του Πανεπιστημίου Λευκωσίας
11:40
Η Αττική αποκτά «Παρατηρητήριο Έργων» - Πώς θα μπορούν οι πολίτες να ελέγχουν τις παρεμβάσεις
11:40
Google: Ποιος είναι ο Ελληνοκύπριος Demis Hassabis που αναλαμβάνει το «τιμόνι» της ΑΙ
11:30
Μητσοτάκης: Η χώρα δεν μπορεί να είναι αιχμάλωτη του ρουσφετιού - Προτεραιότητα ο πρωτογενής τομεάς
11:24