«Κινηματογραφική» ληστεία με λεία 70 κιλά χρυσάφι στη Γαλλία
Η Γαλλική αστυνομία χτενίζει την περιοχή της Λυών για να εντοπίσει μια συμμορία ενόπλων που λήστεψε τουλάχιστον 70 κιλά χρυσό αξίας αξίας 2,5 εκατ. ευρώ, από θωρακισμένο βαν.
Οι τέσσερις ληστές χρησιμοποίησαν δύο αυτοκίνητα για να εμποδίσουν το βαν που ανήκει στην εταιρεία ασφαλείας Loomis, στην έξοδο του αυτοκινητόδρομου Α6 από το Παρίσι στη Λυών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, βάζοντας φωτιά σε σταθμευμένα αυτοκίνητα ακινητοποίησαν το βαν και υπό την απειλή όπλων ανάγκασαν τους φρουρούς να ανοίξουν τις πόρτες.
Στη συνέχεια φόρτωσαν τους σάκους με το χρυσό στο αυτοκίνητό τους και διέφυγαν, αφού πυρπόλησαν κι άλλα παρακείμενα αυτοκίνητα.
Όταν η φωτιά εξαπλώθηκε σε τρία άλλα οχήματα, η αστυνομία έφτασε στο σημείο για να σώσει τους φρουρούς πριν οι φλόγες τυλίξουν και το βαν.
SPONSORED
«Ζητήσαμε να αφεθούν ελεύθεροι οι συμπατριώτες που βρίσκονταν στο Flotilla», λέει ο Ιταλός ΥΠΕΞ
23:59
Η Μέρκελ καλεί την Ευρώπη να διαπραγματευτεί με τη Ρωσία
23:49
Ιράν: Πάνω από 4.000 συλλήψεις για κατηγορίες που σχετίζονται με τον πόλεμο
23:40
Εξαφανίστηκε 14χρονος από το Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης - «Πιθανόν να βρίσκεται σε κίνδυνο»
23:29