«Κινηματογραφική» ληστεία με λεία 70 κιλά χρυσάφι στη Γαλλία
Η Γαλλική αστυνομία χτενίζει την περιοχή της Λυών για να εντοπίσει μια συμμορία ενόπλων που λήστεψε τουλάχιστον 70 κιλά χρυσό αξίας αξίας 2,5 εκατ. ευρώ, από θωρακισμένο βαν.
Οι τέσσερις ληστές χρησιμοποίησαν δύο αυτοκίνητα για να εμποδίσουν το βαν που ανήκει στην εταιρεία ασφαλείας Loomis, στην έξοδο του αυτοκινητόδρομου Α6 από το Παρίσι στη Λυών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, βάζοντας φωτιά σε σταθμευμένα αυτοκίνητα ακινητοποίησαν το βαν και υπό την απειλή όπλων ανάγκασαν τους φρουρούς να ανοίξουν τις πόρτες.
Στη συνέχεια φόρτωσαν τους σάκους με το χρυσό στο αυτοκίνητό τους και διέφυγαν, αφού πυρπόλησαν κι άλλα παρακείμενα αυτοκίνητα.
Όταν η φωτιά εξαπλώθηκε σε τρία άλλα οχήματα, η αστυνομία έφτασε στο σημείο για να σώσει τους φρουρούς πριν οι φλόγες τυλίξουν και το βαν.
Τι εξετάζουν οι «σκληροί» των μπλόκων: Στο τραπέζι συνάντηση με Μητσοτάκη - Οι «κόκκινες γραμμές»
15:08
Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Σφοδρή κόντρα ΝΔ – αντιπολίτευσης για την κατάθεση Αραχωβίτη
15:00
Γαλλία: Αντιμέτωπη με δύο προτάσεις μομφής η κυβέρνηση - Το πιθανότερο ενδεχόμενο να απορριφθούν
14:59
Ο Κ. Μητσοτάκης για τον ψηφιακό δικαστικό φάκελο: «Γίνεται ένα άλμα που διευκολύνει τη Δικαιοσύνη»
14:56