Επιστροφή βιβλίου που είχε δανειστεί από βιβλιοθήκη πριν 120 χρόνια (pic)
Η εγγονή ενός άντρα που σπούδαζε στο Cathedral School στο Hereford της Αγγλίας επέστρεψε στην βιβλιοθήκη του σχολείου βιβλίο το οποίο ο παππούς της είχε δανειστεί περισσότερα από 120 χρόνια πριν.
Η Alice Gillett έφτιαχνε την συλλογή 6.000 βιβλίων του παππού της, όταν το μάτι της έπεσε στο The Microscope and its Revelations του William B. Carpenter.
Παρατήρησε προς το εσωτερικό του έγραφε πως ο τόμος είχε δανειστεί από το σχολείο, που ο παππούς της πήγαινε μεταξύ 1886 και 1894 και αποφάσισε να το επιστρέψει στους ιδιοκτήτες του.
Ο παππούς της Gillett, καθηγητής Arthur Boycott, ήταν διακεκριμένος παθολόγος. Η φωτογραφία του στέκει στην Εθνική Πινακοθήκη Πορτρέτων του Λονδίνου, λόγω της σπουδαιότητας του.

Το πάθος του με την επιστήμη ξεκίνησε από νωρίς και αποφοίτησε με επαίνους και το βιβλίο που δεν επέστρεψε ποτέ στην βιβλιοθήκη.
Το σχολείο δεν χρέωσε την κυρία Gillett για την πολύ αργοπορημένη επιστροφή και μιλώντας στον Guardian εκπρόσωπος του είπε πως ακολουθεί την ίδια τακτική με όλους τους μαθητές του.
«Δεν θέλουμε να τους αποθαρρύνουμε από το να δανείζονται βιβλία». «Οι μαθητές μας είναι πολύ, πολύ καλοί στο να επιστρέφουν πίσω τα βιβλία».
SPONSORED
Ο Πλατινί υπέβαλε μήνυση και καταγγελία κατά του Ινφαντίνο λίγο πριν τη σέντρα του Μουντιάλ
20:13
Νεκρός 50χρονος οδηγός μηχανής σε τροχαίο στη Σαντορίνη - Τραυματίστηκε σοβαρά 24χρονη
20:10
ΟΠΕΚΕΠΕ: Στη φυλακή οδηγούνται δύο από τους συλληφθέντες από την Κοζάνη
20:01
Ο Νετανιάχου απαντά στον Τραμπ: Το Ισραήλ ασκεί το δικαίωμά του να αμυνθεί «όποτε είναι απαραίτητο»
19:53