Νεκροί οι «εγκέφαλοι» των επιθέσεων στο Παρίσι;
Δύο από τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους που σχεδίασαν τις περσινές επιθέσεις στο Παρίσι, έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια αμερικανικής αεροπορικής επιδρομής στη Συρία, ενώ την ίδια τύχη είχε και ένας τρίτος μαχητής του ISIS ο οποίος συμμετείχε σε αποτυχημένη τρομοκρατική απόπειρα στις Βρυξέλλες.
Σύμφωνα με το Πεντάγωνο, οι δύο τζιχαντιστές που σκοτώθηκαν και ευθύνονται για μία από τις πολύνεκρες τρομοκρατικές επιθέσεις του 2015 στο Παρίσι είναι οι Salah Gourmat και Sammy Djedou.
Όπως, δε, συμπληρώνει το Αμερικανικό Πεντάγωνο, χωρίς να δίνει περαιτέρω πληροφορίες, οι δύο συγκεκριμένοι φέρονταν να σχεδίαζαν καινούριες επιθέσεις σε μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις, σε μια νέα προσπάθεια τρομοκράτησης και αποσταθεροποίησης της Ευρώπης.
Η ταινία του Νόλαν μετατρέπει την «Οδύσσεια» στο πιο περιζήτητο βιβλίο στις ΗΠΑ
19:58
Νότια Κορέα: 19 πολίτες έχασαν τη ζωή τους λόγω του καύσωνα - Σε κατάσταση συναγερμού η Σεούλ
19:47
WWF: Πάνω από 180.000 στρέμματα καμένων δασικών εκτάσεων σε λίγες μόλις μέρες
19:36
Πυροσβεστική: 28 αγροτοδασικές πυρκαγιές σε ένα 24ωρο – Οι δύο παραμένουν σε εξέλιξη
19:25