Σερβία: 12χρονοι έκαψαν ζωντανό άστεγο
Τρία 12χρονα αγόρια έκαψαν ζωντανό έναν 52χρονο άστεγο την ώρα που κοιμόταν, στην πόλη Νόβι Σαντ, της βόρειας Σερβίας.
Τα τρία ανήλικα αγόρια, ηλικίας 12 χρόνων, έβαλαν φωτιά σε ένα χαρτόνι που βρισκόταν κάτω από το στρώμα στο οποίο κοιμόταν ο άστεγος. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Tanjug. Η φωτιά εξαπλώθηκε γρήγορα στα ρούχα και το σώμα του 52χρονου, προκαλώντας του σοβαρά εγκαύματα.
Ο D.T, τα αρχικά του οποίου δόθηκαν στην δημοσιότητα από την αστυνομία, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και λίγες ώρες αργότερα, υπέκυψε στα τραύματα του.
Η αστυνομία ανέκρινε τα τρία παιδιά, παρουσία των γονιών τους, ωστόσο, σύμφωνα με τον ποινικό κώδικα της Σερβίας, δεν μπορούν να ασκηθούν διώξεις για διάπραξη εγκλημάτων σε ανηλίκους κάτω των 14 ετών.
Ουγγαρία: Έκλεισε το αεροδρόμιο της Βουδαπέστης λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών
12:58
Σχέδια αποχώρησης για τον Sergio Ermotti από την UBS - Οι πιθανοί διάδοχοι
12:52
Το teaser του One Piece Season 2 αποκαλύπτει τους πιο επικίνδυνους εχθρούς μέχρι σήμερα
12:50
Πάνω από 2.000 νεκροί από τις διαδηλώσεις στην Τεχεράνη, λέει Ιρανός αξιωματούχος
12:39