ΚΟΣΜΟΣ

Κτηνίατρος που πόσταρε φωτογραφίες με τα θηράματά του σκοτώθηκε ενώ κυνηγούσε (pics)

Κτηνίατρος που πόσταρε φωτογραφίες με τα θηράματά του σκοτώθηκε ενώ κυνηγούσε (pics)
twitter

Τραγικό θάνατο ενώ κυνηγούσε άγρια πουλιά έξω από το Τορίνο, βρήκε ένας Ιταλός κτηνίατρος, ο οποίος έγινε γνωστός στη χώρα του αλλά και εκτός συνόρων, από τις φωτογραφίες που πόσταρε στα social media, ποζάροντας δίπλα στα θηράματά του.

Ο Λουτσιάνο Ποντσέτο είχε προκαλέσει γενική κατακραυγή πέρσι, μετά το ποστάρισμα στο διαδίκτυο φωτογραφιών που απεικόνιζαν νεκρά λιοντάρια, λεοπαρδάλεις, κάπρους, κριάρια και άλλα άγρια ζώα. Πολλοί ήταν αυτοί που αναρωτιούνταν πώς γίνεται ένας άνθρωπος που μάχεται για την υγεία των ζώων, να έχει ως χόμπι το κυνήγι.

lp2

Ο ίδιος τόνιζε ότι το ένα ήταν ανεξάρτητο από το άλλο και περνούσε συχνά στην αντεπίθεση, λέγοντας ότι θα λάβει νομικά μέτρα για να προστατευθεί, καθώς δεχόταν απειλές κατά της ζωής του.

lp3

Όπως γράφει η Sun, ο 55χρονος Ποντσέτο επισκέφθηκε το περασμένο Σάββατο την περιοχή Colle delle Oche για να κυνηγήσει άγρια πουλιά. Σε μια στιγμή απροσεξίας, πάτησε σε ένα κομμάτι πάγου, γλίστρησε και έπεσε σε χαράδρα βάθους 30 μέτρων με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

lp4

ΔΗΜΟΦΙΛΗ