Αφγανιστάν: Δύο επιθέσεις σκόρπισαν το θάνατο
Δεκαεννιά αντάρτες σκοτώθηκαν από τις δυνάμεις ασφαλείας στο Αφγανιστάν, στη διάρκεια επιχειρήσεων που διεξάγονται εδώ και μία εβδομάδα στην περιοχή Ζαρμάτ, στην ανατολική διοικητική περιφέρεια Πακτιά.
Οι επιχειρήσεις που ολοκληρώθηκαν τη νύχτα, διεξάγονται στην περιοχή με στόχο την αποκατάσταση της τήρησης του νόμου και της τάξης, ενώ οι αντάρτες εγκαταλείπουν την αναφερόμενη διοικητική περιφέρεια, σύμφωνα με τις δυνάμεις ασφαλείας.
Λίγο αργότερα σε μία άλλη επίθεση στην πόλη Κανταχάρ πέντε γυναίκες κι ένας άντρας έπεσαν νεκροί από τα πυρά ενόπλων που κυριολεκτικά «γάζωσαν» με σφαίρες το όχημα που τους μετέφερε.
Σύμφωνα με το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua, πρόκειται για εργαζόμενες σε αεροδρόμιο, αλλά και τον οδηγό που τις μετέφερε.
Ο Κιάνου Ριβς ετοιμάζει live-action ταινία Lego με τον σκηνοθέτη του Toy Story
11:42
Surprice Mobility: Η πρώτη ελληνική εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων με εταιρικό σταθμό στην Ιταλία
11:33
Νεκρός ανασύρθηκε 75χρονος από παραλία της Ναυπάκτου - Έρευνα για τα αίτια θανάτου του
11:33
Σε δημοπρασία δεκάδες κιθάρες του Τζόνι Μαρ που σφράγισαν κλασικά τραγούδια των Smiths
11:20