Χαλέπι: Καθυστερεί η εκκένωση εξαιτίας του Ιράν
Το Ιράν και οι παραστρατιωτικές του ομάδες, με τη συνδρομή της Ρωσίας, καθυστερούν την εφαρμογή της συμφωνίας για την εκκένωση των ανατολικών περιοχών του Χαλεπίου, υποστηρίζει η οργάνωση Αχράρ Αλ Σαμ.
Ο εκπρόσωπος της ανταρτικής οργάνωσης Αχράρ Αλ Σαμ, που συμμετέχει στις συνομιλίες που διεξάγονται, δήλωσε πως το Ιράν και οι παραστρατιωτικές του ομάδες, καθυστερούν την εφαρμογή της συμφωνίας εκκένωσης του Χαλεπίου, μέχρι να ολοκληρωθεί η εκκένωση δύο σιιτικών χωριών προς τις περιοχές που ελέγχουν οι δυνάμεις του συριακού στρατού.
Ο ίδιος εκπρόσωπος υποστήριξε ότι η Ρωσία έχει αποτύχει στον περιορισμό της δράσης των παραστρατιωτικών που ελέγχονται από το Ιράν, ώστε να ολοκληρωθεί η εκκένωση του Χαλεπίου, τονίζοντας ότι η Μόσχα θα πρέπει να τηρήσει τις δεσμεύσεις της, όπως αυτές απορρέουν από τη συμφωνία ειρήνευσης για την εκκένωση των ανατολικών περιοχών της αναφερόμενης πόλης.
Ο πρώην βουλευτής Γιάννης Μιχελογιαννάκης επιστρέφει «σπίτι του»... στο ΠΑΣΟΚ
12:50
Γκάρι Κασπάροφ: Προειδοποίηση από ΗΠΑ και Λιθουανία για σχέδιο δολοφονίας
12:47
Παγκόσμια ημέρα καφέ: Αυτές είναι οι πιο «εθισμένες» χώρες - Σε ποια θέση βρίσκεται η Ελλάδα
12:47
Συνετρίβη ελικόπτερο αεροδιακομιδών στο Λος Άντζελες - Δύο νεκροί
12:42