ΚΟΣΜΟΣ

Βρίσκονται σε μήνα του μέλιτος 5 χρόνια μόλις με 24$ την ημέρα

Βρίσκονται σε μήνα του μέλιτος 5 χρόνια μόλις με 24$ την ημέρα
Instagram

Πόσο μπορεί να διαρκέσει ο μήνας του μέλιτος; Ο Mike και η Anne Howard παντρεύτηκαν το 2011 και βρίσκονται στο μήνα του μέλιτος από τότε.

 

Παρά τα γεγονός ότι πήραν προαγωγή στις δουλειές τους και αγόρασαν ένα σπίτι αποφάσισαν να παρατήσουν τα πάντα και να ταξιδέψουν. Πούλησαν σχεδόν ό,τι τους ανήκε, νοίκιασαν το σπίτι τους και αποφάσισαν να απόλαυσαν το πενταετές ταξίδι τους σε 50 χώρες του κόσμου.

https://www.instagram.com/p/p

Οι δυο νέοι έχουν ταξιδέψει από την Ουγγαρία μέχρι την Μιανμάρ και από την Ινδονησία μέχρι το Μεξικό.

https://www.instagram.com/p/p

«Πιστεύαμε ότι το να περιμένουμε μέχρι να φτάσουμε στα 65 μας για να ακολουθήσουμε τα όνειρά μας ήταν ξεκάθαρα ένα ριψοκίνδυνο σχέδιο», λέει ο 39χρονος Mike και προσθέτει «Δεν προσπαθούμε να ζήσουμε όσο το δυνατό φθηνότερα, απλά προσπαθούμε να ζήσουμε όσο γίνεται περισσότερο. Kρατώντας αυτές τις δαπάνες όσο το δυνατό χαμηλότερα, καταφέρνουμε να μην απασχολούμαστε σε 9 με 5 δουλειές ταυτόχρονα όπως θα έπρεπε να συμβαίνει σε αντίθετη περίπτωση προκειμένου να τα βγάζουμε πέρα».

https://www.instagram.com/p/p

Για να χρηματοδοτήσουν το ταξίδι τους έχουν ένα ταξιδιωτικό blog, το honeytrek. Παράλληλα έχουν καταφέρει να μειώσουν το ημερήσιο κόστος των εξόδων του σε μόλις 24 δολάρια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ