ΚΟΣΜΟΣ

Η αστεία νεκρολογία που έχει γίνει viral στο διαδίκτυο

Η αστεία νεκρολογία που έχει γίνει viral στο διαδίκτυο
The Chris Connors Fund

Ο Chris Connors, σύζυγος και πατέρας, πέθανε σε ηλικία 64 ετών μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο. Όμως επιθμία του δεν ήταν μια απλή και παραδοσιακή νεκρολογία. Ζήτησε κάτι χιουμοριστικό και πρωτότυπο για να ταιριάζει στον χαρακτήρα του.

«Θέλω απλά να είναι αστεία», δεν θέλω «κάτι συνηθισμένο» ζήτησε ο 64χρονος και η οικογένεια του υπάκουσε τις επιταγές του.

Σε εφημερίδα του Maine, όπου ανέβηκε το κείμενο, ο Chris Connors μνημονευόταν ως «γυναικάς και παράνομος». Τα παιδιά του, μεταξύ άλλων, περιγράφονταν ως χρόνιες αποτυχίες μέτρων αντισύλληψης.

Ο Connors αστειευόταν μέχρι την τελευταία στιγμή. «Οι Ιρλανδοί πεθαίνουν από ξεροκεφαλιά και ουίσκι», έλεγε μέχρι να «φύγει».

Μεταξύ των αστείων πλευρών της νεκρολογίας όμως οι αγαπημένοι του μίλαγαν για «την εξυπνάδα του, το μεταδοτικό του χαμόγελο, το παράξενο χιούμορ του και τα μαγευτικά γαλάζια μάτια του, που έκαναν τον καθένα να τον αγαπήσει».

Η νεκρολογία έχει γίνει viral στο διαδίκτυο και ο 64χρονος έχει κερδίσει με την στάση του την αγάπη όλου του κόσμου, ακόμη και μετά θάνατον.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ