Δολοφονία πρέσβη Άγκυρα: Τηλεφωνική επικοινωνία Ερντογάν-Πούτιν
Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν μετά την δολοφονία του Ρώσου πρέσβη Αντρέι Καρλόφ, ο Ταγίπ Ερντογάν και ο Βλαντιμίρ Πούτιν.
Σύμφωνα με το Reuters, ο πρόεδρος Ερντογάν επικοινώνησε με τον πρόεδρο Πούτιν για να τον ενημερώσει για το περιστατικό και την εξέλιξη των ερευνών. Αυτές είναι οι μόνες πληροφορίες που έχουν δοθεί για την τηλεφωνική επικοινωνία.
Νωρίτερα, η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας, Μαρία Ζαχάροβα, έκανε λόγο για "τρομοκρατική ενέργεια" σημειώνοντας ότι «η ρωσική διπλωματία θα θέσει το θέμα στο Συμβούλιο Ασφαλείας του Οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών». Παράλληλα, εκπρόσωπος του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών έκανε γνωστό ότι "είναι επιδίωξη το περιστατικό να μην επηρεάσει τις σχέσεις Τουρκίας - Ρωσίας".
Διαβάστε επίσης:
Δολοφονία πρέσβη Άγκυρα: Στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ θα θέσει το θέμα η Ρωσία
Δημόσιοι υπαλλήλοι: Τι κερδίζουν μετά τις φοροελαφρύνσεις
02:00
Εκπνέει η προθεσμία για το πρόγραμμα επιταγών βιβλίων από την ΔΥΠΑ
01:00
ΔΥΠΑ - Ποιους προορισμούς καλύπτουν τα voucher του κοινωνικού τουρισμού
00:30
Σε Αιγαίο και Ιόνιο οι ισχυρότερες βροχές κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων
23:59