Δολοφονία πρέσβη Άγκυρα: Τηλεφωνική επικοινωνία Ερντογάν-Πούτιν
Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν μετά την δολοφονία του Ρώσου πρέσβη Αντρέι Καρλόφ, ο Ταγίπ Ερντογάν και ο Βλαντιμίρ Πούτιν.
Σύμφωνα με το Reuters, ο πρόεδρος Ερντογάν επικοινώνησε με τον πρόεδρο Πούτιν για να τον ενημερώσει για το περιστατικό και την εξέλιξη των ερευνών. Αυτές είναι οι μόνες πληροφορίες που έχουν δοθεί για την τηλεφωνική επικοινωνία.
Νωρίτερα, η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας, Μαρία Ζαχάροβα, έκανε λόγο για "τρομοκρατική ενέργεια" σημειώνοντας ότι «η ρωσική διπλωματία θα θέσει το θέμα στο Συμβούλιο Ασφαλείας του Οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών». Παράλληλα, εκπρόσωπος του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών έκανε γνωστό ότι "είναι επιδίωξη το περιστατικό να μην επηρεάσει τις σχέσεις Τουρκίας - Ρωσίας".
Διαβάστε επίσης:
Δολοφονία πρέσβη Άγκυρα: Στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ θα θέσει το θέμα η Ρωσία
SPONSORED
«Πρεμιέρα» για τη νέα ψηφιακή πλατφόρμα της Ακαδημίας Πολιτικής Προστασίας
16:30
Συμμορία στα Βορίζια: Θείος και ανίψια έκαιγαν ΙΧ και ελαιόδεντρα για να εκβιάζουν τους αγρότες
16:24
Πρόεδρος Λιβάνου: «Καθήκον μου να βρω τρόπο να τερματίσω τον πόλεμο με το Ισραήλ»
16:22
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας από την ΕΛΑΣ για το Final Four της Euroleague
16:15