Παντρεύτηκε σε νοσοκομείο και 36 ώρες αργότερα πέθανε από λευχαιμία
Πραγματικότητα έγινε η επιθυμία ενός ετοιμοθάνατου ανθρώπου να παντρευτεί τον έρωτα της ζωής του 36 ώρες πριν φύγει από τη ζωή.
Ο λόγος για τον 33χρονο Raul Hinojosa ο οποίος περίμενε να πεθάνει καθώς ήταν ήδη στα τελευταία στάδια της λευχαιμίας. Η τελευταία του επιθυμία ήταν να παντρευτεί την αρραβωνιαστικιά του, Yvonne Lamas στο νοσοκομείο Baptist St. Anthony’s του Τέξας όπου βρισκόταν.

Ο νεαρός άνδρας διαγνώστηκε με λευχαιμία το 2012. Μάζευε χρήματα για τον γάμο τους καθώς όπως έλεγε «βρήκα τη γυναίκα της ζωής μου και της αξίζει ένας παραμυθένιος γάμος».
«Θέλω να την παντρευτώ», είπε σε μια νοσοκόμα και συμπλήρωσε «Θέλω να γίνει δικιά μου».
Η επιθυμία του έγινε πράξη. Η αρραβωνιαστικιά του έβαλε ένα λευκό φόρεμα που δανείστηκε από ένα μέλος της οικογένειας της. Από την πλευρά του ο Hinojosa φόρεσε ένα κουστούμι που του δάνεισε ο διευθυντής του τμήματος εντατικής θεραπείας του νοσοκομείο και έγινε ο γάμος. Λίγες ώρες αργότερα έφυγε από τη ζωή.
Συνελήφθη 48χρονος στη Θεσσαλονίκη για φοροδιαφυγή 29,6 εκατ. ευρώ στη Γερμανία
21:23
Δημοσκόπηση Pulse: Ψηφίζουν... ελπίδα και σιγουριά - Προβάδισμα για τη ΝΔ, στάσιμο το ΠΑΣΟΚ
21:14
Απειλή για βόμβα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας έξω από ιδιωτικό κολέγιο
21:10
Η Πολωνία θα εγκαταστήσει νάρκες στα σύνορα με Ρωσία - Σκέψεις για εξαγωγή στην Ουκρανία
21:05