Διαταγή Πούτιν στις μυστικές υπηρεσίες για ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας
Να ενισχύσουν τα μέτρα ασφαλείας τόσο στη Ρωσία όσο και στο εξωτερικό διέταξε τις μυστικές υπηρεσίες της χώρας ο ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, απόρροια της χθεσινής δολοφονίας του ρώσου πρέσβη στην Άγκυρα, Αντρέι Καρλόφ.
«Ζητώ από τις υπηρεσίες ασφαλείας να λάβουν πρόσθετα μέτρα για να εγγυηθούν την ασφάλεια στο εσωτερικό της Ρωσίας και στο εξωτερικό, να ενισχύσουν τα μέτρα ασφαλείας που εφαρμόζονται στους ρωσικούς οργανισμούς στο εξωτερικό και των συνεργατών τους», δήλωσε ο επικεφαλής του ρωσικού κράτους, σύμφωνα με το ΑΠΕ, που επικαλείται ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.
«Σας ζητάω επίσης να εντατικοποιήσετε τη συνεργασία με μυστικές υπηρεσίες ξένων χωρών», πρόσθεσε ο Πούτιν, που μίλησε ενώπιον αξιωματούχων των μυστικών υπηρεσιών της χώρας του, με αφορμή την Ημέρα των Υπηρεσιών Πληροφοριών.
ΔΥΠΑ - Ποιους προορισμούς καλύπτουν τα voucher του κοινωνικού τουρισμού
00:30
Σε Αιγαίο και Ιόνιο οι ισχυρότερες βροχές κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων
23:59
Κάλπες για πρώτη φορά μετά από 60 χρόνια στο Μογκαντίσου της Σομαλίας για την ανάδειξη τοπικών αρχών
23:52
Πέντε συλλήψεις για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ στη Θεσσαλονίκη - Τροχαίο με παράσυρση πεζής
23:40