Γαλλία: Πρόσωπο της χρονιάς ο Ντόναλντ Τραμπ
Πρόσωπο της χρονιάς για το 2016 στην Γαλλία ψηφίστηκε από δημοσιογράφους του Γαλλικού Πρακτορείου (AFP) ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.
Πίσω από τον μεγιστάνα ακολουθούν «δύο πολιτικοί οι οποίοι αψήφησαν τις παραδοσιακές δυνάμεις της Δύσης», ο Βλαντιμίρ Πούτιν στην δεύτερη θέση και ο τούρκος ομόλογός του, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην τρίτη.
Περίπου 300 δημοσιογράφοι του AFP, που εργάζονται ανά τον κόσμο, συμμετείχαν στην ψηφοφορία για να αποφασίσουν ποιά ήταν η προσωπικότητα με την μεγαλύτερη επιρροή για το 2016 έχοντας να επιλέξουν από μία λίστα 30 προσώπων, που είχαν επιλεγεί από τους αρχισυντάκτες του πρακτορείου.
Η αναλυτική λίστα με τις δέκα προσωπικότητες είναι:
- Ντόναλντ Τραμπ
- Βλαντίμιρ Πούτιν
- Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
- Χίλαρι Κλίντον
- Νάιτζελ Φάρατζ
- Μπασάρ αλ Άσαντ
- Μπαράκ Ομπάμα
- Πάπας Φραγκίσκος
- Μπομπ Ντίλαν
- Μισέλ Ομπάμα
ΚΟΣΜΟΣ
Νέα προειδοποίηση Τραμπ: Θα χάσουν τα εργοστάσια ενέργειας αν δεν ανοίξουν το Ορμούζ έως την Τρίτη
19:36
ΚΟΣΜΟΣ
LIVE Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: Το Ιράν απαιτεί αποζημίωση για να ανοίξει το Ορμούζ - Νέα απειλή Τραμπ για ενεργειακές εγκαταστάσεις
19:30
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ζήτησα μεσολάβηση από την Παπακώστα»: Τι λέει ο κτηνοτρόφος για την παράνομη επιδότηση
19:23
ΣΠΟΡ
«Έστω και χωρίς μέση, τα καταφέραμε» - Η πρώτη ανάρτηση Πετρούνια μετά το χρυσό στο Κάιρο (vid)
19:11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ