Το Ισλαμικό Κράτος επιβεβαιώνει πως ο Ανίς Αμρί ήταν ο δράστης του Βερολίνου
Το Ισλαμικό Κράτος μέσω του πρακτορείου ειδήσεων του, Amaq, επιβεβαιώνει πως ο 24χρονος τυνήσιος Ανίς Αμρί, που σκοτώθηκε από πυρά της ιταλικής αστυνομίας στο Μιλάνο νωρίτερα σήμερα, είναι ο δράστης της τρομοκρατικής επίθεσης στο Βερολίνο.
«Ο εκτελεστής των επιθέσεων στο Βερολίνο πραγματοποίησε μια ακόμη επίθεση στην ιταλική αστυνομία στο Μιλάνο και σκοτώθηκε σε ανταλλαγή πυρών», ανέφερε χαρακτηριστικά η τρομοκρατική οργάνωση, όπως μεταδίδει το Reuters.
Μέχρι στιγμής ο 24χρονος Αμίρ ήταν ο κύριος ύποπτος για την επίθεση που σκότωσε δεκάδες ανθρώπους στην χριστουγεννιάτικη αγορά, όμως δεν υπήρξε επιβεβαίωση από την γερμανική αστυνομία.
Στο φορτηγό, που χρησιμοποιήθηκε για την επίθεση, είχαν βρεθεί τόσο η ταυτότητα του, όσο και τα δακτυλικά του αποτυπώματα.
SPONSORED
Καιρός: Έρχονται δύο διαταραχές με βροχές και σκόνη αύριο και Τρίτη - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν
14:36
Ιταλία: Έρευνα της εισαγγελίας για τον θάνατο πέντε Ιταλών δυτών στις Μαλδίβες
14:27
Ελεύθερος με όρους ο 37χρονος που βιντεοσκοπούσε κρυφά γυναίκες σε τουαλέτες
14:16
Χανταϊός: Επιβάτης του MV Hondius βρίσκεται σε καραντίνα σε νοσοκομείο στην Ταϊβάν
14:16