Το Ισραήλ ανακάλεσε τους πρεσβευτές του σε Νέα Ζηλανδία και Σενεγάλη
Τους πρεσβευτές του Ισραήλ σε Νέα Ζηλανδία και Σενεγάλη ανακάλεσε για διαβουλεύσεις ο Μπενιαμίν Νετανιάχου, όπως ανακοίνωσε χθες, Παρασκευή ο εκπρόσωπος του.
Η απόφαση του ισραηλινού πρωθυπουργού ήρθε λίγη ώρα μετά από την απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, που απαιτεί να τερματιστεί η ισραηλινή εποικιστική δραστηριότητα.
Οι χώρες που εισηγήθηκαν να μπει ένα τέλος στην ανέγερση οικισμών στα κατεχόμενα παλαιστινιακά εδάφη ήταν η Νέα Ζηλανδία, η Μαλαισία, η Βενεζουέλα και η Σενεγάλη.
Ο εκπρόσωπος του Νετανιάχου, Ντέιβιντ Κις, δήλωσε πως ο ισραηλινός δεξιός πρωθυπουργός έδωσε εντολή να ακυρωθεί η προγραμματισμένη επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών της Σενεγάλης στο Ισραήλ σε τρεις εβδομάδες, ενώ διέταξε το ισραηλινό υπουργείο Εξωτερικών να ακυρώσει όλα τα προγράμματα βοήθειας προς τη Σενεγάλη.
Axios: Νετανιάχου και Τραμπ σχεδίαζαν την επίθεση κατά του Ιράν από τον Δεκέμβριο
19:15
Οδηγίες Γεραπετρίτη για την ασφαλή επιστροφή Ελλήνων πολιτών από τη Μέση Ανατολή
19:03
Γιος πρώην σάχη του Ιράν: «Ανατρέψτε την Ισλαμική Δημοκρατία»
18:56
Κολωνός: Συνελήφθη ο σύντροφος της εγκύου που βρέθηκε νεκρή - «Έπεσε από τη σκάλα» ισχυρίζεται
18:45