ΚΟΣΜΟΣ

Μεθυσμένος οδηγός εισέβαλε με ΙΧ στο εσωτερικό αεροδρομίου και προκάλεσε πανικό (vid)

Μεθυσμένος οδηγός εισέβαλε με ΙΧ στο εσωτερικό αεροδρομίου και προκάλεσε πανικό (vid)
twitter / nourlnews

Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε μπορεί να σας φανεί αστείο, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι στους αστυνομικούς που πρωταγωνιστούν, καθώς επίσης στους εργαζόμενους και τους επισκέπτες του αεροδρομίου του Καζάν, στη Ρωσία, που εκείνη την ώρα είχαν βάρδια ή βρίσκονταν εκεί για να ταξιδέψουν, μόνο αστεία δεν φάνηκαν τα καμώματα ενός μεθυσμένου οδηγού.

Όπως θα παρακολουθήσετε από το υλικό που καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας, ένα γκρίζο αυτοκίνητο βρίσκεται ακριβώς έξω από το αεροδρόμιο, περικυκλωμένο από αστυνομικούς και άνδρες της ασφάλειας όταν ο οδηγός επιχειρεί και τελικά καταφέρνει να σπάσει την πόρτα και να βρεθεί στο εσωτερικό του τερματικού σταθμού.

Ο οδηγός βγήκε με το ΙΧ από άλλη πόρτα του αεροδρομίου την οποία επίσης έσπασε. Στο μεσοδιάστημα, έσπασε έναν πυροσβεστικό κρουνό με αποτέλεσμα να πλυμμηρίσει ο χώρος και να προκληθούν ζημιές ύψους περίπου 100.000 δολαρίων. Όσο για τον οδηγό, φυλακίστηκε για 15 ημέρες εκκρεμούν εις βάρος του δύο κατηγορίες. Το ευχάριστο, όσο και περίεργο, είναι ότι δεν τραυματίστηκε κανείς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ