Μεθυσμένος οδηγός εισέβαλε με ΙΧ στο εσωτερικό αεροδρομίου και προκάλεσε πανικό (vid)
Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε μπορεί να σας φανεί αστείο, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι στους αστυνομικούς που πρωταγωνιστούν, καθώς επίσης στους εργαζόμενους και τους επισκέπτες του αεροδρομίου του Καζάν, στη Ρωσία, που εκείνη την ώρα είχαν βάρδια ή βρίσκονταν εκεί για να ταξιδέψουν, μόνο αστεία δεν φάνηκαν τα καμώματα ενός μεθυσμένου οδηγού.
Όπως θα παρακολουθήσετε από το υλικό που καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας, ένα γκρίζο αυτοκίνητο βρίσκεται ακριβώς έξω από το αεροδρόμιο, περικυκλωμένο από αστυνομικούς και άνδρες της ασφάλειας όταν ο οδηγός επιχειρεί και τελικά καταφέρνει να σπάσει την πόρτα και να βρεθεί στο εσωτερικό του τερματικού σταθμού.
Ο οδηγός βγήκε με το ΙΧ από άλλη πόρτα του αεροδρομίου την οποία επίσης έσπασε. Στο μεσοδιάστημα, έσπασε έναν πυροσβεστικό κρουνό με αποτέλεσμα να πλυμμηρίσει ο χώρος και να προκληθούν ζημιές ύψους περίπου 100.000 δολαρίων. Όσο για τον οδηγό, φυλακίστηκε για 15 ημέρες εκκρεμούν εις βάρος του δύο κατηγορίες. Το ευχάριστο, όσο και περίεργο, είναι ότι δεν τραυματίστηκε κανείς.
Σινεμά στη Στέγη: Τριήμερο πρόγραμμα προβολών και δράσεων από το Athens Palestine Film Festival
12:30
Στον Πρεμ Γουάτσα πουλήθηκαν Goody's και Everest - Τι προβλέπει η συμφωνία
12:24
Δίκη Τεμπών: Συνεχίζονται οι καταθέσεις των συγγενών - Ρούτσι: Με παρακολουθούσαν συνέχεια
12:24
Εξηγήσεις ζητά το Τόκιο από την Μόσχα μετά τη σύλληψη Ιάπωνα δημοσιογράφου για κατασκοπεία
12:20