ΚΟΣΜΟΣ

Λήξη συναγερμού στη Μόσχα μετά από απειλή για βόμβα

Λήξη συναγερμού στη Μόσχα μετά από απειλή για βόμβα
Twitter

Έλειξε ο συναγερμός στη Μόσχα, που σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, από αλλεπάλληλα ανώνυμα τηλεφωνήματα που δέχτηκαν οι Αρχές της χώρας για τοποθέτηση βόμβας σε τρεις σιδηροδρομικούς σταθμούς.

 

Όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας, σύμφωνα με το Reuters, έγινε διεξοδικός έλεγχος και δεν εντοπίστηκε κανένα ίχνος εκρηκτικού μηχανισμού.

Νωρίτερα, η αστυνομία της πόλης απομάκρυνε επβάτες και εργαζόμενους από τους τρεις σιδηροδρομικούς σταθμούς για λόγους ασφαλείας. Αυτοί ήταν: ο Καζάνσκι, Λενινγκράντσκι και ο σταθμός στο Γιαροσλάφσκι.

«Οι τηλεφωνικές προειδοποιήσεις για βόμβα στους σιδηροδρομικούς σταθμούς Καζάνσκι και Λενινγκράντσκι οδήγησαν στην εκκένωση χιλιάδων ανθρώπων από την περιοχή. Επιπλέον 750 άτομα απομακρύνθηκαν από το σταθμό Γιαροσλάφσκι. Περιμένουμε ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά», είχε δηλώσει πηγή στο Sputnik.

https://www.instagram.com/p/p

Οι τρεις σιδηροδρομικοί σταθμοί είναι πολύ κοντά μεταξύ τους και εξυπηρετούν χιλιάδες πολίτες κάθε μέρα στη μεταφορά τους στην πόλη της Μόσχας. Μετά τη λήξη του συναγερμού, αναμένεται να ξανα ανοίξουν όλοι οι σταθμοί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ