ΚΟΣΜΟΣ

Αδέσποτος γάτος εισέβαλε σε στούντιο ζωντανής εκπομπής και θρονιάστηκε... (vid)

Αδέσποτος γάτος εισέβαλε σε στούντιο ζωντανής εκπομπής και θρονιάστηκε... (vid)
YOUTUBE

Πόσες και πόσες φορές δεν έχετε ακούσει τη φράση «αυτά συμβαίνουν σε ζωντανές εκπομπές...». Όντως, πολλά μπορούν να συμβούν, όπως για παράδειγμα αυτό που συνέβη στην Τουρκία κατά τη διάρκεια της ενημερωτικής εκπομπής «Καλημέρα Ντενιζλί».

Ο παρουσιαστής Kubliay Celebioglu ενημέρωνε τους τηλεθεατές του για τα πολλά, σημαντικά και ενδιαφέροντα που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στην Τουρκία, όταν ξαφνικά στο στούντιο εμφανίστηκε ένας απρόσκλητος επισκέπτης. Ευτυχώς, δεν ήταν κάποιος απειλητικός τύπος, αλλά ένας απλός, αδέσποτος γατούλης που ανατηζούσε λίγη ζεστασιά μια και εκτός στούντιο το κρύο έδινε και έπαιρνε.

Η αλήθεια, βέβαια, είναι ότι ο γάτος παραήταν θαρραλέος. Είδε ότι ο παρουσιαστής δεν αντέδρασε και είπε να δοκιμάσει την τύχη του. Κι έτσι όχι μόνο σκαρφάλωσε στην καρέκλα, αλλά το προχώρησε ένα βήμα παραπέρα και θρονιάστηκε πάνω στο λάπτοπ του Celebioglu (αφού βγάζει ζέστη, τι φταίει...;).

Για την ιστορία και πριν αναρωτηθείτε, ο μικρός σε ηλικία και μέγεθος γατούλης είναι μια χαρά στην υγεία του. Υιοθετήθηκε από το επιτελείο της εκπομπής και πλέον ακούει στο όνομα Husnu.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ