ΚΟΣΜΟΣ

Έμαθε για την υιοθεσία της από το Facebook και ζητά να συναντήσει τη μητέρα της

Έμαθε για την υιοθεσία της από το Facebook και ζητά να συναντήσει τη μητέρα της
Facebook

Μια 31χρονη ανακάλυψε ότι ήταν υιοθετημένη, όταν παρατήρησε σε οικογενειακές φωτογραφίες πως η μητέρα της δεν ήταν έγκυος λίγες μέρες πριν την γέννησή της.

 

Ο λόγος για την Silvina Martinez Pintos από την Αργεντινή η οποία ανακάλυψε το μυστικό της θετής οικογένειά της όταν παρατήρησε προσεκτικά φωτογραφίες που είχαν ανέβει στο Facebook.

Η 31χρονη που ζει στη Mar Del Plata, νοτιανατολικά του Μπουένος Άιρες, θέλει τώρα να μάθει περισσότερα πράγματα για την ταυτότητα της βιολογικής της μητέρας και τους λόγους που την ανάγκασαν να την εγκαταλείψει.

«Έχω δυο παιδιά. Το ένα είναι παρόμοιο με ο σύζυγό μου. Ο μικρότερος μοιάζει σε εμένα. Με ιντριγκάρει να μάθω σε ποιον μοιάζω εγώ», είπε.

Capture

Το πλήρες κείμενό της στο Facebook:

«Γεια σας, γράφω αυτό το κείμενο προσθέτοντας τις φωτογραφίες στις οποίες μοιάζω με τη βιολογική μου μητέρα. Ο άνδρας που βλέπετε στις φωτογραφίες είναι ο θετός μου πατέρας.

Γεννήθηκα στο Trelew στις 27 Μαρτίου 1985, και έμαθα πρόσφατα ότι είμαι υιοθετημένη. Λίγες μέρες αργότερα οι θετοί μου γονείς με πήραν και ζήσαμε για 11 χρόνια στην La Plata και στη συνέχεια μετακομίσαμε στο Mar del Plata (όπου ζω σήμερα).

Θα ήθελα πολύ να ξέρω την γυναίκα που με γέννησε. Ξέρω μόνο ότι γεννήθηκα στην κλινική Modelo στις 11:30 το πρωί από τη βιολογική μου μητέρα η οποία ήταν 16 ετών και ότι ο γιατρός που με παρέδωσε ήταν Dr Ricardo Carminatti.

Θα ήθελα να την βρω, όχι για να την κρίνω. Απλά θέλω να ξέρω σε ποίον μοιάζω, αν έχω αδέρφια... και απλά να την ακούσω».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ