ΚΟΣΜΟΣ

Τον αποπλάνησε στα 16 του – Την σκότωσε μαζί με τον γιο τους μετά από έξι χρόνια

Τον αποπλάνησε στα 16 του – Την σκότωσε μαζί με τον γιο τους μετά από έξι χρόνια
Twitter

Όταν έγινε γνωστή η ιστορία τους ξέσπασε ένα μεγάλο σκάνδαλο. Αυτή ήταν καθηγήτρια στο DeWitt Clinton High School του Μπρονξ και αυτός μαθητής της. Αυτή ήταν 32 ετών και αυτός 17-18. Παρά την κατακραυγή έμειναν μαζί, αγόρασαν βέρες και λίγους μήνες αργότερα γεννήθηκε ο καρπός του έρωτά τους.

 

Πρόκειται για την ιστορία της Felicia Barahona η οποία αποπλάνησε τον μαθητή της, Isaac Duran Infante. Κατά τη διάρκεια της σχέσης φαίνεται ότι κατανάλωναν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και έκαναν σεξ χωρίς προφύλαξη. Η καθηγήτρια του έλεγε πως τον αγαπάει και ότι θέλει να αποκτήσει παιδί μαζί του.

Πριν τέσσερα χρόνια, έμεινε έγκυος και εννέα μήνες μετά έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι, τον Miguel. Όταν έγινε γνωστό ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού ξέσπασε σκάνδαλο με αποτέλεσμα το σχολείο να την απολύσει.

Το ζευγάρι από την αρχή της σχέσης τους είχε τεράστια προβλήματα τα οποία όμως γιγαντώθηκαν μετά τη γέννηση του μωρού.

double28n 3

Οι δυο τους επειχήρησαν να συγκατοικήσουν ωστόσο λίγους μήνες αργότερα τα πράγματα πήραν απρόοπτες διαστάσεις.

Ο νεαρός έβλεπε τον γιο του μια φορά την εβδομάδα και αναγκάστηκε να εργάζεται υπερωρίες πασχίζοντας να ανταποκριθεί στη διατροφή που είχε αποφασίσει το δικαστήριο ότι έπρεπε να πληρώνει εβδομαδιαίως.

Ο τραγικός επίλογος της συγκλονιστικής ιστορίας γράφτηκε στις 26 Δεκεμβρίου, όταν ο νεαρός στραγγάλισε την 36χρονη σήμερα Barahona με ένα ηλεκτρικό καλώδιο και σκότωσε το αγοράκι τους πνίγοντάς το στην μπανιέρα του διαμερίσματός της στην West 153rd Street.

Ο 23χρονος σήμερα Infante αρχικά αρνήθηκε ότι είχε οποιαδήποτε σχέση με το συμβάν, ωστόσο λίγες ώρες αργότερα ομολόγησε της δολοφονίες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ