EgyptAir: Οι αρχές επιστρέφουν στις οικογένειές τις σορούς των θυμάτων
Την επιστροφή στις οικογένειές τους των σορών όσων σκοτώθηκαν όταν η πτήση της EgyptAir MS804 με 66 επιβαίνοντες κατέπεσε στην ανατολική Μεσόγειο τον περασμένο Μάιο ξεκίνησε η Αίγυπτος.
Οι σοροί του προσωπικού των Αιγυπτιακών Αερογραμμών παραδόθηκαν το Σάββατο στους οικείους τους, ενώ η επιστροφή των σορών των επιβατών αιγυπτιακής, γαλλικής και άλλων εθνικοτήτων αναμένεται να ξεκινήσει την Κυριακή.
Μεταξύ αυτών που σκοτώθηκαν όταν το Airbus A320 συνετρίβη κατά την πτήση του από το Παρίσι στο Κάιρο, ήταν 40 Αιγύπτιοι και 15 Γάλλοι.
Στις αρχές του μήνα, οι Αιγύπτιοι ερευνητές ανέφεραν ότι είχαν βρεθεί ίχνη εκρηκτικών υλών στις σορούς των θυμάτων. Ωστόσο, Γάλλοι ερευνητές δήλωσαν ότι δεν είναι πιθανό να βγουν συμπεράσματα σε αυτό το στάδιο για τα αίτια της συντριβής.
Δήμας: Συγκρότηση Ομάδας Διαχείρισης Κρίσεων για την αεροναυτιλία και εγκατάσταση νέων πομποδεκτών
22:06
Να μην κατατεθεί το νομοσχέδιο για την Πολιτική Προστασία ζητεί το ΚΚΕ
21:57
Ο Πούτιν είπε ότι ο κόσμος γίνεται πιο επικίνδυνος, αλλά σιώπησε για τον Μαδούρο και το Ιράν
21:49
Τραβούν ξανά «χειρόφρενο» τα ταξί - Παρατείνουν την απεργία και για 20 και 21 Ιανουαρίου
21:42