ΚΟΣΜΟΣ

Κυριάκος Αμοιρίδης: Οι ερωτικές περιπέτειες της χήρας όσο ο πρέσβης κοιμόταν

Κυριάκος Αμοιρίδης: Οι ερωτικές περιπέτειες της χήρας όσο ο πρέσβης κοιμόταν
reuters

Με δάκρυα στα μάτια, η σύζυγος του έλληνα πρέσβη, Φρανσουάζ Αμοιρίδη, αρνείται ότι η ίδια κατέστρωσε το σχέδιο δολοφονίας του Κυριάκου Αμοιρίδη.

Ωστόσο, τα στοιχεία της αστυνομίας φαίνονται αδιάσειστα. Οι πολλές αντιφάσεις αλλά και η ομολογία του εξαδέλφου, "έδωσαν" τελικά το ζευγάρι. Με μία λεπτομέρεια, ενώ ο Σέρτζιο Γκόμες προσπαθεί να προστατέψει την αγαπημένη του, εκείνη τα ρίχνει όλα πάνω του.

Η 40χρονη, όχι μόνο δεν αποδέχεται ότι ήταν ο εγκέφαλος της στυγερής δολοφονίας, αλλά «δίνει» τον εραστή της, Σέρτζιο Γκόμες Μορέιρα Φίλιο, κατηγορώντας τον ότι θέλησε να βγάλει τον 59χρονο διπλωμάτη από τη μέση θολωμένος από τη ζήλεια. «Δεν άντεχε να με βλέπει μαζί του», λέει η Φρανσουάζ ντε Σόουζα Ολιβέιρα.

francoise2

Η βραζιλιάνικη odia.ig.com.br αποκαλύπτει πως η Φρανσουάζ είχε συνευρεθεί σεξουαλικά με τον εραστή της μέσα στο σπίτι της δολοφονίας κι ενώ ο Κυριάκος Αμοιρίδης κοιμόταν στο δίπλα δωμάτιο! Συγκεκριμένα επικαλείται αστυνομικές πηγές και κάνει λόγο για ένα δωμάτιο που είχε απευθείας πρόσβαση με την εξώπορτα του σπιτιού και παρείχε την απαραίτητη... ιδιωτικότητα που το παράνομο ζευγάρι χρειαζόταν.

francoise3

Σύμφωνα με τον Evaristo Magalhães, έναν από τους επικεφαλής των ερευνών, η 40χρονη έδωσε εντολή για τη δολοφονία του Αμοιρίδη ώστε να μπορέσει ελεύθερη να απολαύσει τη σχέση της με τον αστυνομικό.

PicMonkey

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα η Φρανσουάζ είχε πει στον 29χρονο αστυνομικό πως ο Έλληνας πρέσβης έπινε και την κακομεταχειριζόταν. Ωστόσο, ο αστυνομικός και εραστής της, ισχυρίζεται ότι η δολοφονία δεν ήταν οργανωμένη αλλά βρισκόταν σε αυτοάμυνα. Συγκεκριμένα τόνισε πως πήγε στο σπίτι για να ζητήσει από τον Κυριάκο Αμοιρίδη να σταματήσει να φέρεται άσχημα.

Ο ίδιος κατέθεσε πως τα πράγματα ξέφυγαν όταν οι δυο άντρες πιάστηκαν στα χέρια και τον στραγγάλισε στην προσπάθειά του να αμυνθεί, κι όταν συνειδητοποίησε, ότι σκότωσε τον Αμοιρίδη, ζήτησε από τον εξάδελφό του να τον βοηθήσει να κρύψει το πτώμα.

autokinito copy

Η Φρανσουάζ και ο Σέρτζιο γνωρίστηκαν πριν από έξι μήνες, όταν ο αστυνομικός πήγε στο σπίτι του πρέσβη ως υπεύθυνος για το σύστημα ασφαλείας και συναγερμού.

Μάλιστα, για να είναι σίγουρη πως δεν θα την υποπτευτούν, το βράδυ που ο Σέρτζιο θα δολοφονούσε τον σύζυγό της, αυτή, πήρε τη 11χρονη κόρη της και έναν οικογενειακό φίλο για να πάει σε εμπορικό κέντρο έτσι ώστε να έχει άλλοθι. Έπειτα, σύμφωνα με την κατάθεσή της, επέστρεψε σπίτι με την κόρη της αλλά δεν είδε τίποτα ύποπτο κι έτσι πήγε για ύπνο.

Όλα όσα κατέγραψαν οι κάμερες

Οι κάμερες ασφαλείας δείχνουν τον εραστή και τον ξάδερφό και συνεργό του, να βγαίνουν από το σπίτι του Αμοιρίδη τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα O Globo, τη Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου στις 19:53, ο 29χρονος και ο εξάδελφός του βρίσκονταν για περίπου μια ώρα έξω από το σπίτι.

brazilianos1

Αμέσως μετά, εμφανίζονται να μπαίνουν μέσα στο σπίτι και τρεις ώρες αργότερα ο 29χρονος φεύγει μόνος του με το αυτοκίνητο που είχε νοικιάσει ο πρέσβης και επιστρέφει πεζός.

Στις 02:30 τα ξημερώματα της Τρίτης ο 29χρονος παρκάρει ξανά έξω από το σπίτι ενώ εμφανίζεται και ο εξάδελφός του και οι δύο τους φαίνονται να κάνουν κάτι στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ