Κωνσταντινούπολη: Ένα 19χρονο κορίτσι ανάμεσα στους νεκρούς (pic)
Μια Ισραηλινή κοπέλα βρίσκεται μεταξύ των νεκρών της Κωνσταντινούπολης. Πρόκειται για την 19χρονη Leanne Nasser από την αραβο-ισραηλινή πόλη Τίρα.
Η πληροφορία επιβεβαιώνεται από το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ. Η άτυχη κοπέλα διασκέδαζε με τρεις φίλους της στο νυχτερινό κέντρο Reina, όταν ο μακελάρης εισέβαλε στο μαγαζί και άνοιξε πυρ.
Η φίλη της, που είναι 18 ετών και ονομάζεται Ruaa Mansour, τραυματίστηκε ελαφρά και νοσηλεύεται -εκτός κινδύνου- σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης. Οι άλλοι δύο φίλοι βγήκαν σώοι και αβλαβείς από το μακελειό.

Η Leanne Nasser αγνοούνταν για πολλές ώρες, ωστόσο, η οικογένειά της επιβεβαίωσε την είδηση του θανάτου της μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό του Λιβάνου.
Οσο περνούν οι ώρες, το αρμόδιο υπουργείο της Τουρκίας αρχίζει να επιβεβαιώνει τις εθνικότητες των νεκρών από την τρομοκρατική επίθεση στο κλαμπ Reina.

Murat Ergin/Ihlas News Agency via REUTERS
Μεταξύ των νεκρών είναι επίσης άνθρωποι από τη Σαουδική Αραβία, το Μαρόκο, τη Λιβύη και το Λίβανο χωρίς να έχουν γίνει γνωστές άλλες λεπτομέρειες.
Μητσοτάκης από «Hellenic Heritage: Ο Πολιτισμός ως κεντρικός αναπτυξιακός πυλώνας
13:58
Τουρκία για συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν: Θα εξεταστούν όλες οι διαστάσεις των ελληνοτουρκικών σχέσεων
13:46
Συνελήφθη στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων για κατασκοπεία - Μετέδιδε μυστικές πληροφορίες
13:37
Αναφορά Συρεγγέλα κατά Κωνσταντοπούλου για «αντιδεοντολογική συμπεριφορά»-«Ουδέποτε έχει ανακαλέσει»
13:27