ΚΟΣΜΟΣ

Reina: Το κοσμοπολίτικο στέκι του Βοσπόρου για πλούσιους και διάσημους (Pics+ Vid)

Reina: Το κοσμοπολίτικο στέκι του Βοσπόρου για πλούσιους και διάσημους (Pics+ Vid)
reina.com.tr/tr/galeri

Πριν βαφτεί με αίμα τα ξημερώματα του ερχομού του νέου έτους, το κλαμπ Reina της Κωνσταντινούπολης ήταν γνωστό ως ένα από τα καλύτερα της πόλης και αποτελούσε πόλο έλξης για τους νέους και την κοσμική ελίτ της Τουρκίας και όχι μόνο.

 

Το Reina που έκανε τα επίσημα εγκαίνιά του το 2002, ήταν από τα πρώτα κλαμπ που άνοιξαν στις όχθες του Βοσπόρου από την ευρωπαϊκή πλευρά της πόλης.

Η βεράντα που διαθέτει φτάνει ως την άκρη της θάλασσας και προσφέρει εκπληκτική θέα στο Βόσπορο και την κρεμαστή γέφυρα Bogaziçi.

Capture

(Πηγή: mapbox.com)

Συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο δημοφιλή νυχτερινά κέντρα της πόλης με υψηλού προφίλ πελατεία. Σε αυτό έχουν διασκεδάσει διάσημοι όπως η Kylie Minogue, ο Bon Jovi και μέλη των U2.

1280px Reina restaurant Istanbul

(Πηγή: Wikipedia)

Οι πλουσιότεροι πελάτες του κλαμπ συχνά το προσεγγίζουν με σκάφη που δένουν στη μαρίνα του και απολαμβάνουν συνήθως κάποιο γεύμα στο εστιατόριο του Reina.

Τα πάρτι στο Reina είναι θρυλικά και δεν αρχίζουν συνήθως πριν από τα μεσάνυχτα, ενώ υπάρχουν πολλές πίστες αλλά και αρκετά εστιατόρια με διαφορετικές κουζίνες. Είναι δύσκολο να μπει κανείς μέσα αφού πρέπει να διαθέτει δύο βασικά χαρακτηριστικά, να είναι εμφανίσιμος και πλούσιος.

reina 1461962347 383
reina1
reina 1461962402 947

(Πηγη: reina.com.tr/tr/galeri)

Mετά από κάθε Σαββατοκύριακο πολλοί από τους πελάτες του Reina φιγουράρουν στις εφημερίδες της Τουρκίας.

Λόγω των αυξημένων αριθμό βίαιων επεισοδίων στην Τουρκία που έλαβαν χώρα τους τελευταίους μήνες τα μέτρα ασφαλείας στο κλαμπ, ήταν δρακόντεια την παραμονή της πρωτοχρονιάς, αναφέρει δημοσίευμα του CNNi.

Με δήλωση που δημοσιεύτηκε στην επίσημη σελίδα στο Facebook του κλαμπ, ιδιοκτήτης του Reina, Mehmet Kocarslan εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στους πελάτες και το προσωπικό του.

O Kocarslan, υποστήριξε ότι οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ είχαν προειδοποιήσει πως υπήρχαν σχέδια για τη διάπραξη τρομοκρατικών επιθέσεων στην Κωνσταντινούπολη.

«Επιβλήθηκαν αυξημένα μέτρα ασφαλείας εδώ 7-10 μέρες πριν. Και λοιπόν; Έγινε», είπε σε δημοσιογράφους ο Kocarslan.

Παρ’ όλα τα δρακόντεια μέτρα που υπήρχαν στην περιοχή, ο δράστης εισέβαλε στο κλαμπ και εκτέλεσε εν ψυχρώ 39 ανθρώπους, τραυματίζοντας κι άλλους 69.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ