ΚΟΣΜΟΣ

Κωνσταντινούπολη: Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας για τη σύλληψη του δράστη

Κωνσταντινούπολη: Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας για τη σύλληψη του δράστη
Haber Turk

Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα στην περιοχή Zeytinburnu στην Τουρκία, μετά από πληροφορίες πως εθεάθη ο δράστης, ο οποίος σκόρπισε τον θάνατο στο κλαμπ Reina της Κωνσταντινούπολης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Sabbah, οι αστυνομικοί συνέλαβαν ένα άνθρωπο, ο οποίος επιχείρησε να αποφύγει την σύλληψη πηδώντας από το μπαλκόνι του κτιρίου.

Στην επιχείρηση συνδράμουν και ελικόπτερα και ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας που έχουν κυριολεκτικά αποκλείσει ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα.

Η αστυνομία έλαβε ένα τηλεφώνημα από πολίτη, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι είδε τον δράστη στο σημείο και άμεσα σήμανε συναγερμός.

Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση από την αστυνομία, αλλά σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα το μέγεθος της επιχείρησης είναι τόσο μεγάλο που όλα δείχνουν πως ερευνούν το ενδεχόμενο να εμφανίστηκε ο μακελάρης της Κωνσταντινούπολης. Αξίζει να σημειωθεί ότι η περιοχή που διεξάγονται έρευνες βρίσκεται πολύ κοντά στο club Reina, όπου το βράδυ της Πρωτοχρονιάς βρήκαν τραγικό θάνατο 39 άνθρωποι.

Την ίδια ώρα, τουρκικά κρατικά ΜΜΕ δημοσίευσαν φωτογραφίες ενός υπόπτου για τη διάπραξη της πολύνεκρης τρομοκρατικής ενέργειας σε ένα νυχτερινό κέντρο της Κωνσταντινούπολης, το "Reina", οι οποίες ελήφθησαν από κάμερα ασφαλείας.

δραστης

ΠΗΓΗ: Haber Turk

Σύμφωνα με το κρατικό τουρκικό πρακτορείο Ανατολή, το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, που εξετάστηκε από την αστυνομία, συμπεριλαμβάνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του δράστη.

Η εν λόγω φωτογραφία φαίνεται να προέρχεται από καρέ ενός βίντεο που τράβηξε ο ίδιος ο δράστης έξω από το κλαμπ, το πρωί της Παραμονής, λίγες ώρες προτού διαπράξει την αποτρόπαια ενέργειά του.

Επιπλέον, κυκλοφόρησε ένα ακόμα βίντεο από τα τουρκικά μέσα με τον φερόμενο ως δράστη, την ώρα που του κάνουν έλεγχο διαβατηρίου.

Την ώρα που είναι σε εξέλιξη η επιχείρηση της αστυνομίας, νέα βίντεο βγαίνουν συνεχώς στη δημοσιότητα, από το μοιραίο εκείνο βράδυ.

Το παρακάτω βίντεο δείχνει τον φερόμενο ως δράστη να αποβιβάζεται από ένα ταξί, αφού έχει διαπράξει το μακελειό και να παραμένει ατάραχος στο δρόμο. Σημειώνεται ότι οι αρχές ανέκριναν την Κυριακή έναν ταξιτζή, ο οποίος φέρεται να τον μετέφερε στο κλαμπ.

Επιπλέον, κυκλοφόρησε ένα ακόμα βίντεο, μέσα από το κλαμπ, λίγες ώρες πριν από το μακελειό, στο οποίο φαίνονται οι θαμώνες να διασκεδάζουν αμέριμνοι, μην γνωρίζοντας αυτό που επρόκειτο να ακολουθήσει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ