Γαλλία: Θάνατος-μυστήριο βρέφους δέκα ημερών
Την τελευταία του πνοή άφησε ένα βρέφος μόλις δέκα ημερών στη Γαλλία, με τον θάνατό του να υπάρχουν υποψίες ότι συνδέεται με τη χορήγηση ενός σκευάσματος για την αντιμετώπιση της έλλειψης βιταμίνης D.
Το βρέφος πέθανε στις 21 Δεκεμβρίου, και σύμφωνα με έναν εποπτικό φορέα του ιατρικού χώρου στη Γαλλία, ο θάνατός του επήλθε-χρονικά τουλάχιστον- έπειτα από τη χορήγηση μίας δόσης προϊόντος που χρησιμοποείται για την αντιμετώπιση της έλλειψης βιταμίνης D.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ακόμη δεν έχει διακριβωθεί με ποιόν τρόπο συνδέεται ο θάνατος του βρέφους από καρδιοαναπνευστική ανακοπή με την κατάποση του συγκεκριμένου προϊόντος.
«Εξακολουθούν να διεξάγονται έρευνες για να διαπιστωθεί η ακριβής αιτία θανάτου και το αν ο θάνατός του συνδέεται με το σκεύασμα», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ίδιος φορέας.
Πατήσια: Προειδοποιητικό μήνυμα πίσω από την επίθεση στον 55χρονο - Είχαν πέσει ξανά πυροβολισμοί
12:07
Live η εξειδίκευση των μέτρων 2,2 δισ. της ΔΕΘ από το ΥΠΕΘΟ - Ποιοι κερδίζουν και πόσο
12:00
Γερμανία: Έρευνα για φωτιά σε υποσταθμό ηλεκτρικής ενέργειας - 21 εκρηκτικοί μηχανισμοί στη Σαξονία
11:48
Καιρός: Πέφτει η θερμοκρασία από αύριο, ενισχύονται οι βοριάδες-Αλλαγή σκηνικού με βροχές από Πέμπτη
11:43