ΚΟΣΜΟΣ

Κωνσταντινούπολη: Νέο φιάσκο των Τούρκων για το μακελειό στο Reina

Κωνσταντινούπολη: Νέο φιάσκο των Τούρκων για το μακελειό στο Reina

Σε νέα γκάφα φαίνεται ότι υπέπεσαν οι τουρκικές Αρχές αναφορικά με τον δράστη της επίθεσης σε νυχτερινό κέντρο στην Κωνσταντινούπολη το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.

Η τουρκική αστυνομία έχει δώσει στη δημοσιότητα φωτογραφίες του φερόμενου ως δράστη και ισχυρίζεται ότι έφτασε στην Τουρκία τον Νοέμβριο του 2016 από τη Συρία, μαζί με τα δύο του παιδιά για κάλυψη. Μάλιστα υποστηρίζει ότι έφτασε με ταξί μερικά μέτρα μακριά από το σημείο όπου πραγματοποίησε την επίθεση και κατευθύνθηκε πεζός προς το κλαμπ.

Ωστόσο, ο κατηγορούμενος από τις τουρκικές αρχές για το μακελειό, μέσω ενός βίντεο, αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται λέγοντας ότι στις 31 Δεκεμβρίου βρισκόταν στο Κιργιστάν και ότι πήγε στην Κωνσταντινούπολη την 1η Ιανουαρίου.

Το CNN Turk μάλιστα δημοσιεύει και το διαβατήριό του.

diavartirio

«Την 1η Ιανουαρίου ταξίδεψα με το αεροπλάνο από το Μπισκέκ στην Κωνσταντινούπολη για εμπορικούς λόγους. Το μοναδικό μου έγκλημα ήταν η "περίεργη" φυσιογνωμία μου στο βίντεο. Στις 31 Δεκεμβρίου ήμουν στο Κιργιστάν οπότε δεν έχω καμία σχέση με την επίθεση. Δεν γνωρίζω πως οι φωτογραφίες μου και το διαβατήριό μου κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο» λέει στο εν λόγω βίντεο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ