Περισσότεροι από 400 νεκροί από τροχαία την Πρωτοχρονιά στην Ταϊλάνδη
Θα μπορούσε να είναι σενάριο ταινίας, ωστόσο είναι επίσημα στοιχεία, που προκαλούν θλίψη και ερωτηματικά.
Περισσότεροι από 400 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε τροχαία δυστυχήματα που έγινε στο οδικό δίκτυο της Ταϊλάνδης κατά τις ημέρες εορτασμού της Πρωτοχρονιάς, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που δημοσιοποιήθηκαν σήμερα και παρά την καμπάνια πρόληψης των οδικών ατυχημάτων που διεξάγει η κυβέρνηση.
Τα στοιχεία του υπουργείου Μεταφορών γνωστοποιούν ότι 426 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε 3.327 τροχαία δυστυχήματα μεταξύ της 29ης Δεκεμβρίου και της 3ης Ιανουαρίου, έναντι 340 νεκρών τις αντίστοιχες ημέρες του 2015.
Η Ταϊλάνδη έχει το μεγαλύτερο αριθμό θανάτων σε τροχαία δυστυχήματα παγκοσμίως, μετά την πολεμικά σπαρασσόμενη Λιβύη, σύμφωνα με στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για το 2015.
Κωνσταντινούπολη: Επεισόδια και πάνω από 350 συλλήψεις στις συγκεντρώσεις για την Πρωτομαγιά (pics&vid)
14:03
Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική παρέμβαση για τον ακρωτηριασμό δακτύλου χεριού 5χρονου σε νηπιαγωγείο
13:54
Ηράκλειο: Αιματηρή συμπλοκή με έναν τραυματία έξω από μπαρ - Μία σύλληψη, αναζητούνται δύο
13:42
Τα μηνύματα των πολιτικών αρχηγών για την εργατική Πρωτομαγιά (vids)
13:33