Ασθενείς με Πάρκινσον κάνουν «Mannequin Challenge» (vid)
Ασθενείς με τη νόσο του Πάρκινσον σε κλινική της Αυστραλίας αποδέχθηκαν και τόλμησαν τη νέα μόδα που τρελαίνει το διαδίκτυο: το mannequin challenge.
Μέσα από το βίντεό τους θέλουν να μεταδώσουν σε όλους το μήνυμα πως για εκείνους, μέχρι να βρεθεί θεραπεία, η ίδια η ζωή είναι «πρόκληση».
Ίσως μετά από αυτό το βίντεο των ασθενών του Parkinson's New South Wales να μάθουμε όλοι να χρησιμοποιούμε πιο σωστά την λέξη 'challenge' στο mannequin challenge.
Η νόσος του Πάρκινσον είναι μια εκφυλιστική διαταραχή του κεντρικού νευρικού συστήματος. Στα πρώτα στάδια της νόσου, τα πιο προφανή συμπτώματα είναι κινητικά και περιλαμβάνουν τρόμο, ακαμψία, βραδυκινησία και δυσχέρεια στην βάδιση (κλασσική τετράδα συμπτωμάτων της νόσου).
ΚΟΣΜΟΣ
Στις ΗΠΑ η Μαρία Κορίνα Ματσάδο την ερχόμενη εβδομάδα - Τραμπ: «Αδημονώ να τη συναντήσω»
07:25
ΚΟΣΜΟΣ
«Νύχτα κόλασης» στο Ιράν: Μεγάλες αντικυβερνητικές συγκεντρώσεις - Διαδηλωτές κατέλαβαν πόλεις, έκαψαν κυβερνητικά κτήρια (pics&vids)
07:21
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«ΠΑΝΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ»: Από τα μπλόκα στο διάλογο: Τι θα διαπραγματευτεί το Μαξίμου με τους αγρότες
07:09
ΕΛΛΑΔΑ
Καιρός: Συννεφιά, τοπικές βροχές και πτώση της θερμοκρασίας - Άνεμοι έως 8 μποφόρ στο Αιγαίο
07:00
ΚΟΣΜΟΣ