ΚΟΣΜΟΣ

Κολομβία: Έξαλλη γιαγιά επέστρεψε το εγγόνι της στο μαιευτήριο γιατί… δεν της άρεσε

Κολομβία: Έξαλλη γιαγιά επέστρεψε το εγγόνι της στο μαιευτήριο γιατί… δεν της άρεσε
Φωτογραφία αρχείου Reuters

Μια γιαγιά στην Κολομβία επέστρεψε το εγγόνι της στο μαιευτήριο, απαιτώντας να της δώσουν το σωστό μωρό. Ο λόγος είναι επειδή θεωρούσε ότι το παιδί... ήταν άσχημο και δεν θα μπορούσε να έχει καμία συγγένεια με την ίδια.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην κλινική της πόλης Σάντα Μάρτα, στα βόρεια της Κολομβίας. Συγκεκριμένα, η γυναίκα εισέβαλλε έξαλλη μαζί με το μωρό και την μητέρα του καταγγέλλοντας ότι οι γιατροί είχαν κάνει λάθος, απαιτώντας αυτό να διορθωθεί, δίνοντάς τους το σωστό παιδί.

Ωστόσο, όπως περιγράφει η Daily Mail, οι γιατροί της εξήγησαν πως την ημέρα που γεννήθηκε το αγόρι, δεν υπήρξε άλλη γέννηση παιδιού στο νοσοκομείο, οπότε είναι αδύνατον να έγινε κάποιο λάθος.

Όπως αναφέρει ο Κάρλος Παλάρες, γραμματέας Υγείας του δημοτικού συμβουλίου της Σάντα Μάρτα:

Η γιαγιά δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένη. Δεν ήθελε να αναγνωρίσει το μωρό ως μέλος της οικογένειας και αντ’ αυτού αποφάσισε να έρθει στην κλινική μαζί με την μητέρα και το παιδί, να διαμαρτυρηθεί αλλά και να απαιτήσει να της δώσουν το σωστό εγγόνι.

Φυσικά και κάτι τέτοιο δεν είναι αποδεκτό. Κάποιες φορές βλέπετε, το DNA παίζει τον δικό του ρόλο και πρέπει να το αποδεχτούμε.

Στη συνέχεια εξήγησε ότι τελικά το μωρό επέστρεψε στην οικογένειά του, έπειτα από τον έλεγχο της κλινικής και χαίρει άκρας υγείας. Ωστόσο τα νέα για την ηλικιωμένη δεν είναι εξίσου καλά καθώς έπειτα από το επεισόδιο υποβάλλεται σε ψυχιατρική θεραπεία και ο Παλάρες προτρέπει τον κόσμο να μην την κρίνει αυστηρά λόγω της κατάστασής της.

Πάντως, όλοι απόρησαν γιατί η γιαγιά θεωρούσε ότι το εγγόνι ήταν άσχημο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ